Pui Prăjit Sărat

Pui Prăjit Sărat
Puiul prăjit savuros ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 428 calorii, 34G de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 1,35 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, cimbru, coajă de portocală și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma coaja de portocală, puteți urma acest fel principal cu Migdale Proaspete De Fructe De Padure ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Pui prăjit savuros cu lămâie, usturoi și cartofi, Migdale Prăjite Sărate, și Curcan Prăjit Savuros pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați puiul pe un raft într-o tigaie de prăjire superficială. Slăbiți cu grijă pielea de deasupra cărnii de sân.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
2
Combinați sarea de ceapă, cimbru, cimbru, coaja de portocală și piper; frecați jumătate din amestecul de plante sub pielea slăbită. Frecați pielea de pui cu ulei; se presară cu amestecul de plante rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Sos Taco Suplimentar, OpționalSos Taco Suplimentar, Opțional
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Coaceți la 375 de ore pentru 1-1/2 până la 2 ore sau până când un termometru pentru carne citește 180 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Lăsați să stea 10-15 minute.
5
Îndepărtați pielea înainte de sculptură. Degresați grăsimile și îngroșați sucurile de tigaie pentru sos, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții10
Scor De Sănătate18
Revista