Pui Prăjit Rapid Picant

Puiul picant rapid fript ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 192 calorii, 15g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper cayenne, busuioc, oregano și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de excelent scor spoonacular de 24%. Încercați Pui fript cu Olivada picantă cu ierburi, Pui Prăjit Afumat Întreg Picant De La ' Pitt Cue Co.: Cartea De Bucate, și Cina în seara asta: pui fript cu glazură picantă Hoisin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C).
Clătiți bine puiul în interior și în exterior sub apă curentă rece și îndepărtați toată grăsimea. Se usucă cu prosoape de hârtie.
Puneți puiul într-o tigaie mică. Frecați cu ulei de măsline.
Se amestecă sarea, piperul, oregano, busuiocul, boiaua și ardeiul cayenne și se presară peste pui.
Prăjiți puiul în cuptorul preîncălzit timp de 20 de minute. Coborâți cuptorul la 400 de grade F (205 grade C) și continuați să prăjiți la o temperatură internă minimă de 165 de grade F (74 de grade C), cu aproximativ 40 de minute mai mult.
Lăsați să se răcească 10 până la 15 minute și serviți.