Pui prăjit lent cu sos de casă

Pui prăjit lent cu sos de casă
Puiul prăjit lent cu sos de casă este un fel principal care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 35g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 480 calorii. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 125 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână bulion de pui, făină, frunze de cimbru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 50 de minute. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Friptură de oală cu aragaz lent cu cel mai bun sos, Aragaz lent friptură cu sos, și Friptură de vită bavareză cu aragaz lent cu sos.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 160C / 140C ventilator / gaz 3 și puneți puiul într-o formă de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Puneți untul într-un castron mic și adăugați ierburile și o mulțime de condimente. Radeți în coaja de lămâie și zdrobiți totul împreună cu untul folosind o furculiță. Frecați acest lucru peste pieptul de pui, picioarele și aripile, apoi împingeți întreaga lămâie rasă în cavitatea mare a puiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se toarnă jumătate din stoc în cutie. Folosiți o foaie mare de folie de tablă (sau câteva bucăți mai mici) pentru a acoperi puiul și strângeți folia de-a lungul marginilor cositorului, astfel încât totul să fie sigilat. Puneți în cuptor și setați cronometrul timp de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Struguri, Tăiate La Jumătate (de Preferință Galbene și Roșii)Roșii Struguri, Tăiate La Jumătate (de Preferință Galbene și Roșii)
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Scoateți cu grijă folia din pui, creșteți cuptorul la 220C/200C ventilator/ gaz 7 și puneți puiul înapoi pentru încă 30 de minute. Dacă faceți cartofii prăjiți crocanți (vezi 'merge bine cu'), puneți-i acum, sub pui. După 30 de minute, scoateți puiul din cuptor și ridicați-l pe un vas de servit (mutați cartofii în sus). Acoperiți bine puiul cu folie și lăsați-l deoparte în timp ce faceți sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Răsturnați sucurile de pui și stocul din staniu într-un ulcior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
6
Puneți cositorul la foc mediu pe plită și folosiți o lingură de lemn pentru a amesteca făina și Marmita, dacă folosiți, cu un strop de sucuri pentru a face o pastă. Dacă doriți, lingurați grăsimea de pe partea superioară a sucurilor de pui în ulcior, apoi amestecați treptat acest lucru în staniu pentru a face un sos neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
MarmiteMarmite
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
7
Adăugați cât mai mult din restul stocului de care aveți nevoie pentru a face un sos bun, apoi serviți cu puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 50 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista