Puiul prăjit la tigaie cu tarhon și linte ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 906 calorii, 66g de proteine, și 49G de grăsime fiecare. Pentru $ 3.43 pe portie, această rețetă acoperă 40% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați vin, ulei de măsline, sare de mare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până vin alb sec ai putea urma acest curs principal cu Vin Alb Iaurt Congelat ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 68%, care este solid. Rețete similare sunt Foaie de pui tigaie cu Caponata vinete prăjite, Pui cu roșii prăjite cu ierburi și sos de tigaie, și Pui De Rozmarin Prăjit Cu Linte.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Înfășurați cartofii dulci în folie și coaceți la 350 timp de 45 până la 50 de minute sau până când sunt moi când sunt stoarse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați
3
Scoateți din cuptor și puneți-l deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Clătiți puiul și uscați; îndepărtați excesul de piele sau grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
5
Se presară peste tot cu sare de mare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
6
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu și adăugați pui, cu pieptul în jos. Gatiti pana cand pielea este crocanta si maro, aproximativ 10 minute. Întoarceți puiul, adăugați usturoiul și șalotul și gătiți, amestecând constant, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Frișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați oțet, vin și bulion; amestecați, răzuind toate bucățile rumenite din partea de jos a tigaiei. Se amestecă lintea și se adaugă mai multă sare de mare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Linte
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Transferați tigaia în cuptor și coaceți la 350 timp de 40 până la 45 de minute sau până când lintea este fragedă și sucurile din coapsele de pui rulează clar sau termometrul pentru carne înregistrează 17
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
Linte
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
9
Cojiți cartofii dulci rezervați și amestecați cu un masher de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De Cartofi
10
Se presară cu sare de mare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
11
Tăiați puiul în 8 bucăți de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
12
Așezați o lingură de cartof dulce pe fiecare farfurie și acoperiți cu linte, șalotă și o bucată de pui. Lingurați lichidul de gătit peste și în jurul puiului și legumelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Frișcă Suplimentară Groasă
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Linte
13
Se presară cu tarhon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
14
Serviți cald.
15
* Pentru ușurință, cereți unui măcelar să facă acest lucru pentru dvs.
16
**Puteți înlocui linte maro obișnuite, dar soiul verde francez are mai multă adâncime de aromă.