Pui prăjit cu usturoi dulce, ceapă topită și portocală acră

Pui prăjit cu usturoi dulce, ceapă topită și portocală acră
Puiul prăjit cu usturoi dulce, ceapă topită și portocală acră ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 757 calorii, 46G de proteine, și 42G de grăsime per portie. Pentru $ 3.41 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați suc de portocale, căței de usturoi, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi coaja de var, puteți urma acest fel principal cu Cookie-uri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Belgian ale-friptură înăbușită cu varză topită și ceapă, Pui prăjit cu unt de plante, ceapă și usturoi, și Pui Voodoo cu ceapă dulce și acră-Robin Miller pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați puiul în jumătate și desfaceți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2
Așezați usturoiul în 1/4 cană de ulei și sotati pana cand se inmoaie. Când usturoiul este rece, curățați jumătate din el cu pătrunjelul, coaja de portocală, coaja de tei și restul de 3/4 cană de ulei. Frecați amestecul de usturoi pe pui și marinați timp de 1 zi la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Gatiti yucca in apa sarata pana se inmoaie si se scurge. Gatiti incet ceapa cu putina apa pana se inmoaie. Rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
3 Căni De Nectar De Pere3 Căni De Nectar De Pere
ManiocManioc
4
Fierbeți sucul de portocale acru la foc mic până când este siropos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
5
Adăugați bulionul de pui și gătiți până se îngroașă ușor. Rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
6
Coaceți puiul la 350 de grade F timp de 45 de minute, până când sunt fierte și sucurile se limpezesc când sunt străpunse cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Sotati yucca in restul de 3 linguri de ulei de masline pana cand sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
ManiocManioc
8
Adăugați ceapa și confitul de usturoi rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Confit De UsturoiConfit De Usturoi
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
9
Scurgeți bine amestecul de yucca și așezați-l pe o farfurie cu puiul. Acoperiți cu amestecul portocaliu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
ManiocManioc
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate24
Revista