Pui prăjit cu usturoi dulce, ceapă topită și portocală acră
Puiul prăjit cu usturoi dulce, ceapă topită și portocală acră ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 757 calorii, 46G de proteine, și 42G de grăsime per portie. Pentru $ 3.41 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați suc de portocale, căței de usturoi, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi coaja de var, puteți urma acest fel principal cu Cookie-uri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Belgian ale-friptură înăbușită cu varză topită și ceapă, Pui prăjit cu unt de plante, ceapă și usturoi, și Pui Voodoo cu ceapă dulce și acră-Robin Miller pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați puiul în jumătate și desfaceți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2
Așezați usturoiul în 1/4 cană de ulei și sotati pana cand se inmoaie. Când usturoiul este rece, curățați jumătate din el cu pătrunjelul, coaja de portocală, coaja de tei și restul de 3/4 cană de ulei. Frecați amestecul de usturoi pe pui și marinați timp de 1 zi la frigider.