Pui prăjit cu umplutură de Kale și Pancetta

Pui prăjit cu umplutură de Kale și Pancetta
Puiul prăjit cu umplutură de Kale și Pancetta ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 92g de proteine, 76g de grăsime, și un total de 1277 calorii. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $5.18 pe portie. Dacă aveți salvie, pui, țelină și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma pâinea, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Pâine Cu Banane ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Pui prăjit cu umplutură de Kale și Pancetta, Pollo în porchetta (pui prăjit scuipat cu umplutură de Pancetta), și Pui fript cu bile de umplutură de pancetta și ricotta.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Întindeți feliile de pâine direct pe rafturile din cuptor și prăjiți aproximativ 3 minute, sau până se usucă și se rumenesc ușor, întorcându-se la jumătate; lasa sa se raceasca. Rupeți feliile în bucăți de 1/2 inch și transferați-le într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
PâinePâine
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
3
Într-o tigaie, gătiți pancetta la foc moderat, rotind o dată, până când este crocantă, aproximativ 5 minute. Se toacă pancetta și se adaugă în bol cu pâinea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BolBol
4
Adăugați ceapa, țelina și usturoiul tocat în tigaie și gătiți, amestecând frecvent, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi TocatUsturoi Tocat
țelinățelină
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați varza, rozmarinul, salvia și un vârf generos de sare și piper și gătiți la foc moderat până când varza este ofilită, aproximativ 3 minute. Răsturnați legumele în castron cu pâinea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
LegumeLegume
RozmarinRozmarin
PâinePâine
KaleKale
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Adăugați 2 căni de bulion în tigaie și fierbeți la foc mare, răzuind orice bucăți rumenite, până se reduce la 1 cană, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Se toarnă bulionul peste pâine și se aruncă; lăsați să stea, aruncând ocazional, până când umplutura este rece și umezită uniform, aproximativ 10 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
UmpluturăUmplutură
PâinePâine
BulionBulion
8
Folosind vârful degetelor, slăbiți pielea de pui: începeți de la vârful sânului și mergeți în sus pe sân și în jos pe coapse. Puneți usturoiul feliat sub piele. Împachetați în mod liber 1 1/2 cești de umplutură de pâine în cavitate, împingând-o ușor în jurul deschiderii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
Pui întregPui întreg
UsturoiUsturoi
PâinePâine
9
Puneți puiul pe un raft într-o tigaie și condimentați foarte generos cu sare și piper. Prăjiți puiul timp de 30 de minute sau până când pielea este ușor aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
10
Întindeți morcovii în tigaie și prăjiți puiul timp de 1 oră mai mult, până când este auriu adânc și sucurile curg limpede când o coapsă este străpunsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
Pui întregPui întreg
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Transferați puiul și morcovii într-un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
Pui întregPui întreg
12
Între timp, lingurați umplutura rămasă într-un vas mic de copt și stropiți cu 1/4 cană din bulionul de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De PuiStoc De Pui
UmpluturăUmplutură
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
13
Coaceți umplutura timp de aproximativ 15 minute sau până când este fierbinte și crocantă deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
14
Strecurați sucurile de tigaie de pui într-o cratiță mică. Puneți tigaia la foc mare, adăugați restul de 1 cană de stoc și aduceți la fierbere, răzuind orice bucăți rumenite. Se strecoară bulionul în cratiță și se fierbe până se reduce la 3/4 cană, aproximativ 15 minute. Îndepărtați orice grăsime și condimentați sosul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pui întregPui întreg
SosSos
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
15
Transferați într-o barcă cu sos și serviți cu puiul și umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
Pui întregPui întreg
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Gravy BoatGravy Boat
16
Faceți înainte: rețeta poate fi preparată prin Pasul 4 și refrigerată timp de 1 zi.
17
Recomandarea vinului: umplutura sărată și bogată sugerează un Chardonnay rotund, în stil Fructat, precum Rosemount din 1999. Alternativ, luați în considerare o Rioja roșie spaniolă netedă și fructată, cum ar fi Faustino Martinez Faustino i Gran Reserva din 1993 sau Montecillo Crianza ieftină din 1997.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChardonnayChardonnay
UmpluturăUmplutură
VinVin
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate54
Revista