Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten și fără lactate rețete în cutia de rețete, puiul fript cu umplutură Creolă ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 52G de proteine, 47G de grăsime, și un total de 770 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $2.91 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 3 ore și 50 de minute. Persoana 21 a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunoștinței eveniment. Dacă aveți la îndemână creveți, pudră de chili, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți prepara. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 86%, ceea ce este uimitor. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pui prăjit cu umplutură de stridii, Pui Prăjit Cu Umplutură De Caise, și Pui prăjit cu umplutură de orez.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, gătiți orezul conform instrucțiunilor pachetului. Între timp, într-o tigaie, gătiți cârnații în ulei până când un termometru citește 16
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Mazăre Goya®
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Orz Alb Perlat
Roșii Feliate, Opțional
2
Îndepărtați cârnații, rezervând picături. Când se răcește suficient pentru a se manipula, tăiați cârnații pe jumătate pe lungime, apoi în 1/4 in. piese; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
3
Se sotează ceapa, usturoiul și ardeii în picături până se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Adăugați roșiile, sucul de lămâie, busuiocul, zahărul, sosul de ardei iute, bulionul, pudra de chili, piperul, cimbru și 1 linguriță de sare; gatiti si amestecati 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Mazăre Goya®
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
5
Adăugați la orezul gătit. Se amestecă șunca, creveții, dacă se dorește, pătrunjelul și cârnații; se amestecă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Fiert
1/4 Cană De Grăsime De Porc
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Mustar Preparat, Optional
6
Chiar înainte de coacere, umpleți puiul cu aproximativ 3-1/2 căni de umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
7
Așezați umplutura rămasă într-un 1-1/2-qt uns. vas de copt; acoperiți și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
8
Așezați puiul pe un raft într-o tigaie; legați toiagele împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De Pui
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
9
Combinați boia, piperul și sarea rămasă; frecați peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
10
Coaceți, neacoperit, la 350 timp de 1-1/2 ore, ungând la fiecare 30 de minute. Acoperiți și coaceți cu 1-1/2 ore mai mult sau până când sucurile curg limpede.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
11
Coaceți umplutura suplimentară în ultimele 40 de minute de coacere, descoperind în ultimele 10 minute.