Pui prăjit cu sos Dijon
Pui prăjit cu sos Dijon ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 652 calorii, 46G de proteine, și 45g de grăsime. Pentru $1.88 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Dacă aveți la îndemână părți de pui, șalotă, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscole de casă cu ouă de unt de arahide ale lui Reese ca desert. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Somon prăjit cu sos de mărar Dijon, Conopidă prăjită întreagă cu sos cremos Dijon, și Sparanghel prăjit cu sos de lămâie Dijon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 232° cu suportul în mijloc.
Se usucă puiul și se presară cu 1 1/4 lingurițe de sare și 1/2 linguriță de piper.
Încălziți uleiul într-o tigaie grea de 12 inci rezistentă la cuptor la foc mediu-mare până când strălucește. Lucrând în 2 loturi, pui maro, cu pielea în jos mai întâi și întorcându-se o dată, aproximativ 5 minute pe lot.
Întoarceți tot puiul, cu pielea în sus, în tigaie și prăjiți-l în cuptor până când este gătit, 15 până la 20 de minute.
Transferați puiul într-un platou, apoi adăugați șalotă, vin și bulion pentru a pune sucurile în tigaie și fierbeți, răzuind orice bucăți maro, până când se reduce la jumătate, 2 până la 3 minute.
Adăugați smântână și fierbeți până se îngroașă ușor, aproximativ 1 minut.
Se strecoară sosul printr-o sită într-un bol.
Bateți muștar, arpagic și sare și piper după gust.