Pui prăjit cu sos Dijon

Pui prăjit cu sos Dijon
Pui prăjit cu sos Dijon ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 652 calorii, 46G de proteine, și 45g de grăsime. Pentru $1.88 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Dacă aveți la îndemână părți de pui, șalotă, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscole de casă cu ouă de unt de arahide ale lui Reese ca desert. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Somon prăjit cu sos de mărar Dijon, Conopidă prăjită întreagă cu sos cremos Dijon, și Sparanghel prăjit cu sos de lămâie Dijon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 232° cu suportul în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Se usucă puiul și se presară cu 1 1/4 lingurițe de sare și 1/2 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
PiperPiper
SareSare
3
Încălziți uleiul într-o tigaie grea de 12 inci rezistentă la cuptor la foc mediu-mare până când strălucește. Lucrând în 2 loturi, pui maro, cu pielea în jos mai întâi și întorcându-se o dată, aproximativ 5 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Întoarceți tot puiul, cu pielea în sus, în tigaie și prăjiți-l în cuptor până când este gătit, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
CuptorCuptor
5
Transferați puiul într-un platou, apoi adăugați șalotă, vin și bulion pentru a pune sucurile în tigaie și fierbeți, răzuind orice bucăți maro, până când se reduce la jumătate, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Pui întregPui întreg
BulionBulion
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați smântână și fierbeți până se îngroașă ușor, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
7
Se strecoară sosul printr-o sită într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
8
Bateți muștar, arpagic și sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MuștarMuștar
ArpagicArpagic
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
9
Serviți puiul cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
SosSos
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista