Pui prăjit cu sos de tigaie

Friptura de pui cu sos de tigaie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 302 calorii, 26g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru 100 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de piper, sare kosher, lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pui cu roșii prăjite cu ierburi și sos de tigaie, Fripturi de ton la tigaie cu sos de spanac de roșii, și Foaie Tigaie Rozmarin Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți gâtul și măruntaiele din pui.
Transferați gâtul în tigaie medie de prăjire; aruncați măruntaiele. Se usucă cu prosoape de hârtie.
Se presară cavitatea cu jumătate de sare și piper.
Așezați lămâia în interiorul cavității. Aranjați feliile de ceapă în centrul tăvii de prăjit.
Așezați puiul pe ceapă. Îndoiți vârfurile aripilor sub; legați ușor picioarele cu sfoară de bucătărie.
Preîncălziți cuptorul la 218°.
Presărați puiul cu restul de sare și piper. Prăjiți 1 oră 15 minute, rotiți tigaia la jumătate. Ridicați temperatura la 232°.continuați prăjirea până când termometrul de carne introdus în cea mai groasă parte a sânului înregistrează165 (20-30 minute).
Transferați puiul și ceapa în platou. Aruncați pielea de pui.
Puneți tigaia la foc mare. Aduceți lichidul în tigaie la fierbere.
Adăugați 3/4 cană de apă. Reveniți la fierbere, răzuind bucățile rumenite. Gatiti pana se reduce cu o treime (5 minute).
Se toarnă în ceașcă sau separator de grăsime.
Lăsați să stea până când grăsimea se ridică la suprafață (5 minute). Aruncați grăsimea.