Pui prăjit cu sos de tigaie

Pui prăjit cu sos de tigaie
Friptura de pui cu sos de tigaie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 302 calorii, 26g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru 100 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de piper, sare kosher, lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pui cu roșii prăjite cu ierburi și sos de tigaie, Fripturi de ton la tigaie cu sos de spanac de roșii, și Foaie Tigaie Rozmarin Pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scoateți gâtul și măruntaiele din pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
2
Transferați gâtul în tigaie medie de prăjire; aruncați măruntaiele. Se usucă cu prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
3
Se presară cavitatea cu jumătate de sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
4
Așezați lămâia în interiorul cavității. Aranjați feliile de ceapă în centrul tăvii de prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LămâieLămâie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
5
Așezați puiul pe ceapă. Îndoiți vârfurile aripilor sub; legați ușor picioarele cu sfoară de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
6
Preîncălziți cuptorul la 218°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Presărați puiul cu restul de sare și piper. Prăjiți 1 oră 15 minute, rotiți tigaia la jumătate. Ridicați temperatura la 232°.continuați prăjirea până când termometrul de carne introdus în cea mai groasă parte a sânului înregistrează165 (20-30 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
TigaieTigaie
8
Transferați puiul și ceapa în platou. Aruncați pielea de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
CeapăCeapă
9
Puneți tigaia la foc mare. Aduceți lichidul în tigaie la fierbere.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Adăugați 3/4 cană de apă. Reveniți la fierbere, răzuind bucățile rumenite. Gatiti pana se reduce cu o treime (5 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
11
Se toarnă în ceașcă sau separator de grăsime.
12
Lăsați să stea până când grăsimea se ridică la suprafață (5 minute). Aruncați grăsimea.
13
Serviți sosul cu pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
SosSos
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Revista