Pui prăjit cu sos de muștar-cimbru și salată verde cu măsline

Pui prăjit cu sos de muștar-cimbru și salată verde cu măsline
Friptura de pui cu sos de muștar-cimbru și salată verde cu măsline ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 98G de proteine, 81G de grăsime, și un total de 1210 calorii. Pentru $5.0 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați apă, frunze de dafin, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Pui prăjit cu măsline, usturoi și cimbru, Prăjiți Pui De Lămâie-Usturoi Cu Măsline Verzi, și Prăjiți piept de curcan cu cartofi, fasole verde și sos de tigaie cu muștar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți 10 1/2 căni de apă, sare grosieră, miere, suc de lămâie, coajă de lămâie, frunze de dafin și crenguțe de cimbru pentru a fierbe într-o oală mare. Se răcește ușor, apoi se dă la frigider saramura până la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru ProaspătCimbru Proaspăt
Sare GrosierăSare Grosieră
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
SaramurăSaramură
MiereMiere
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Puneți puiul într-o pungă de plastic resigilabilă foarte mare; adăugați saramură și sigilați. Pui la frigider 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
SaramurăSaramură
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
3
Scurgeți puiul din saramură; clătiți și uscați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
SaramurăSaramură
4
Puneți puiul pe farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
5
Lăsați să stea descoperit în frigider cel puțin 2 ore și până la 24 de ore.
6
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Așezați puiul pe raft în tigaie. Pui prăjit 20 de minute; adăugați 1 cană de bulion în tigaia de prăjire. Prăjiți puiul cu 20 de minute mai mult; adăugați 1 cană de bulion în tigaia de prăjire. Friptura de pui până când termometrul introdus în cea mai groasă parte a coapsei înregistrează 170 F, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui PrăjitPui Prăjit
Pui întregPui întreg
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
8
Lăsați puiul să se odihnească 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
9
Între timp, turnați sucurile din tigaia de prăjire într-o cană de măsurare cu 2 căni.
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
10
Adăugați mai mult bulion, dacă este necesar, pentru a egala 2 căni. Se fierbe untul într-o cratiță medie la foc mediu până începe să se rumenească, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
11
Adăugați făină; se amestecă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
12
Se amestecă amestecul de bulion; se aduce la fierbere. Se amestecă muștarul și 1 linguriță de frunze de cimbru. Sos de sezon cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CimbruCimbru
MuștarMuștar
BulionBulion
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
13
Felie de pui. Împărțiți puiul între farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
14
Stropiți cu sos și serviți salată verde cu măsline alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MăslineMăsline
SosSos
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista