Pui prăjit cu sos de muștar-cimbru și salată verde cu măsline
Friptura de pui cu sos de muștar-cimbru și salată verde cu măsline ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 98G de proteine, 81G de grăsime, și un total de 1210 calorii. Pentru $5.0 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați apă, frunze de dafin, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Pui prăjit cu măsline, usturoi și cimbru, Prăjiți Pui De Lămâie-Usturoi Cu Măsline Verzi, și Prăjiți piept de curcan cu cartofi, fasole verde și sos de tigaie cu muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți 10 1/2 căni de apă, sare grosieră, miere, suc de lămâie, coajă de lămâie, frunze de dafin și crenguțe de cimbru pentru a fierbe într-o oală mare. Se răcește ușor, apoi se dă la frigider saramura până la rece.
Puneți puiul într-o pungă de plastic resigilabilă foarte mare; adăugați saramură și sigilați. Pui la frigider 6 ore.
Scurgeți puiul din saramură; clătiți și uscați.
Puneți puiul pe farfurie.
Lăsați să stea descoperit în frigider cel puțin 2 ore și până la 24 de ore.
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Așezați puiul pe raft în tigaie. Pui prăjit 20 de minute; adăugați 1 cană de bulion în tigaia de prăjire. Prăjiți puiul cu 20 de minute mai mult; adăugați 1 cană de bulion în tigaia de prăjire. Friptura de pui până când termometrul introdus în cea mai groasă parte a coapsei înregistrează 170 F, aproximativ 45 de minute.
Lăsați puiul să se odihnească 10 minute.
Între timp, turnați sucurile din tigaia de prăjire într-o cană de măsurare cu 2 căni.
Adăugați mai mult bulion, dacă este necesar, pentru a egala 2 căni. Se fierbe untul într-o cratiță medie la foc mediu până începe să se rumenească, aproximativ 2 minute.
Adăugați făină; se amestecă 1 minut.
Se amestecă amestecul de bulion; se aduce la fierbere. Se amestecă muștarul și 1 linguriță de frunze de cimbru. Sos de sezon cu sare și piper.
Felie de pui. Împărțiți puiul între farfurii.
Stropiți cu sos și serviți salată verde cu măsline alături.