Nu puteți avea niciodată prea multe rețete sudice, așa că încercați puiul prăjit cu slănină și sos de cremă de piper. Pentru $3.31 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 995 calorii, 53G de proteine, și 78g de grăsime. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în jur 5 ore. Dacă aveți la îndemână ceapă, ulei vegetal, lapte și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pui prăjit cu slănină și sos de cremă de piper, Tigaie pui prăjit cu sos de piper negru, și Bacon-pui prăjit cu sos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aruncați puiul cu zară, ceapă, Tabasco și 2 lingurițe de sare. Marinați puiul, acoperit și răcit, cel puțin 12 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
Pui întreg
Ceapă
Sare
1
Puneți făina, boiaua, cayenne, 1 1/2 linguriță sare și 1 linguriță piper negru într-o pungă de hârtie sau plastic și agitați pentru a se combina bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru
Piper Cayenne Măcinat
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr Roșu Grosier
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
2
Scurgeți bine puiul într-o strecurătoare, aruncând marinada și ceapa, apoi agitați puiul în pungă, câte 1 bucată, pentru a acoperi bine. Scoateți excesul de făină și transferați pe o foaie de hârtie de ceară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Pui întreg
Ceapă
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Ceară
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Lăsați puiul să se usuce la aer 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
4
Preincalziti cuptorul la 250 de grade F cu rack in mijloc. Puneți un suport de răcire într-o tigaie mare de copt superficială.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Tava De Copt
Cuptor
5
Între timp, gătiți slănină în 2 loturi într-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu până se rumenesc și se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Transferați în raft în tava de copt și păstrați la cald în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
7
Răzuiți bucățile maro din partea de jos a tigaiei cu o spatulă și strecurați grăsimea de slănină printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron, rezervând bucățile în sită. Ștergeți tigaia curată și adăugați grăsime de slănină strecurată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picături De Slănină
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Sita
Bol
8
Adăugați suficient ulei pentru a măsura grăsimea de 1/2 inch în tigaie și încălziți la 350 km f la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Prăjiți puiul câte 4 bucăți (păstrați fiecare lot toată carnea albă sau toată carnea întunecată), cu pielea în jos mai întâi, întorcându-se ocazional cu clești, până se rumenesc și fierte, 8 până la 12 minute pentru sâni și aripi; 10 până la 12 minute pentru tobe și coapse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De Pui
Carne
Aripi De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Clește
10
Transferați puiul în raft cu slănină și păstrați-l cald la cuptor. Returnați grăsimea la 350 cm. f între loturi și rezervați după prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
Se strecoară prăjirea grăsimii prin sită într-un castron, apoi se întoarce 1 lingură de grăsime și toate bucățile maro din sită în tigaie. (Aruncați grăsimea rămasă de prăjit odată răcită.)
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Sita
Bol
2
Bateți făina și gătiți roux la foc mediu, amestecând, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
3
Bateți laptele, 1 linguriță de sare și 3/4 linguriță de piper și aduceți la fierbere, șoptind, apoi fierbeți, șoptind, până se îngroașă, 3 până la 5 minute.
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Regele Frosch Riesling Auslese all natural German cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.