Pui prăjit cu scorțișoară cu sos Harissa
Puiul prăjit cu scorțișoară cu sos Harissa ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 8 și costă $2.23 pe portie. O porție conține 527 calorii, 44G de proteine, și 32g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Cap la magazin și ridica toate scop făină, zahăr, sos harissa, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a consuma uleiul de arahide, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Caramel De Arahide Sărate ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 56%, ceea ce e bine. Rețete similare sunt Pui prăjit cu scorțișoară cu sos Harissa, Morcovi Prăjiți, Condimente Spaniole, Sos De Iaurt, Harissa, și O Tigaie Prăjită De Pui Harissa.
Instrucțiuni
Se amestecă primele 5 ingrediente într-un castron mic.
Așezați pieptul și coapsele de pui într-o pungă de plastic resigilabilă de 2 galoane.
Se toarnă amestecul de ulei peste; sigilați punga. Întoarceți punga pentru a acoperi puiul cu marinată. Se răcește peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 475 F.
Transferați puiul pe foaia de copt cu margini, scuturând marinada.
Presărați puiul peste tot cu făină.
Încălziți 1 lingură de ulei de arahide în tigaie mare la foc mediu-mare. Lucrând în loturi, adăugați pui în tigaie. Gatiti pana devin aurii, adaugand mai mult ulei dupa cum este necesar, aproximativ 3 minute pe fiecare parte. Întoarceți puiul pe foaia de copt, cu pielea în sus. Prăjiți până la fiert, aproximativ 15 minute.
Se servește cu sos Harissa.