Pui prăjit cu măsline, usturoi și cimbru

Pui prăjit cu măsline, usturoi și cimbru
Puiul prăjit cu măsline, usturoi și cimbru este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 75g de proteine, 89G de grăsime, și un total de 1125 calorii. Pentru $3.75 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână vinaigretă de bază, coajă de lămâie, cimbru și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pui prăjit cu sos de muștar-cimbru și salată verde cu măsline, Pui Prăjit Cu Usturoi Și Cimbru, și Pui prăjit cu usturoi, lămâie și cimbru.

Instrucțiuni

1
Clătiți bucățile de pui sub apă rece și uscați-le cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
2
Așezați într-un vas de copt suficient de mare pentru a ține bucățile într-un singur strat. Într-un castron mic, combinați vinaigreta cu coaja de lămâie, măsline, usturoi, cimbru și 1/2 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Se toarnă amestecul peste pui și se întoarce la strat. Se da la frigider, acoperit, cel putin 1 ora sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Încălziți cuptorul la 425 F. condimentați puiul cu piperul și restul de 1/2 linguriță de sare. Prăjiți până se rumenesc, aproximativ 20 de minute. Reduceți căldura la 375 F. Continuați să prăjiți până când puiul este gătit, cu aproximativ 40 de minute mai mult. Puneți măslinele și sucurile de tigaie peste pui și serviți.Bacsis: vinaigreta, precum și acest fel de mâncare, pot fi făcute cu rozmarin în loc de cimbru și coajă de portocală în loc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Revista