Pui prăjit cu muștar-tarhon cu tăiței de ou
Muștar-tarhon friptură de pui cu taitei de ou este un fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 1378 calorii, 88G de proteine, și 79G de grăsime. Pentru $ 4.54 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați vin, sare și piper kosher, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Friptură De Porc Cu Tarhon, Muștar Și Smântână, Partea Prăjită De Somon Cu Muștar, Tarhon Și Sos De Arpagic, și Partea prăjită de somon cu muștar, tarhon și sos de arpagic.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 F. Într-un castron mare, combinați muștarul, oțetul, 2 linguri de ulei, usturoiul, tarhonul, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Adăugați puiul și aruncați pentru a acoperi.
Așezați puiul într-o tigaie și prăjiți până la fiert, aproximativ 45 de minute.În ultimele 15 minute de prăjire, gătiți tăiței conform instrucțiunilor pachetului.
Scurgeți și reveniți la oală.
Adăugați pătrunjelul și uleiul rămas și aruncați pentru a acoperi.
Transferați puiul pe farfurii individuale.
Așezați tigaia care conține picăturile la foc mediu-mare.
Adăugați vinul și gătiți, amestecând și răzuind bucățile de pe fundul tigaiei, până când vinul se reduce ușor, aproximativ 5 minute.Împărțiți tăiței printre farfurii și lingurați sosul deasupra.