Pui prăjit cu lămâie-usturoi cu cartofi

Puiul prăjit cu lămâie-usturoi cu cartofi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 609 calorii, 40g de proteine, și 35g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $2.16 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați lămâi, unt, frunze de cimbru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Încercați Usturoi prăjit pui de lămâie și cartofi, Pui prăjit savuros cu lămâie, usturoi și cartofi, și Pui grecesc prăjit cu lămâie-usturoi Kittencal cu cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Radeți coaja de la lămâi pentru a măsura 2 linguri. Rezervați lămâi.
Combinați 5 lingurițe de coajă, 3/4 linguriță de sare, piper și 2 căței de usturoi tocați într-un castron mic.
Îndepărtați și aruncați măruntaiele și gâtul de pui. Slăbiți pielea de pe piept și tobe introducând degetele și împingând ușor între piele și carne. Frecați amestecul de coajă sub pielea slăbită peste carne. Puneți vârfurile aripilor sub pui.
Puneți puiul într-un vas puțin adânc; la frigider, neacoperit, 4 ore sau peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 42
Lămâi rezervate trimestrial.
Așezați sferturi de lămâie și 6 căței de usturoi zdrobiți în cavitatea de pui; legați capetele picioarelor împreună cu șnurul.
Așezați puiul, cu pieptul în sus, într-o tigaie.
Coaceți la 425 timp de 25 de minute. Reduceți temperatura cuptorului la 375 (nu scoateți puiul din cuptor).
Coaceți 40 de minute sau până când un termometru introdus în porțiunea cărnoasă a coapsei înregistrează 16
Scoateți din cuptor; lăsați să stea 15 minute.
Puneți cartofii într-o cratiță; acoperiți cu apă rece. Aduceți la fierbere. Gatiti 10 minute sau pana se inmoaie; scurgere.
Combinați cartofii, 1 linguriță de coajă, 1/4 linguriță de sare, 2 căței de usturoi tocați, unt și cimbru. Aruncați pielea de pui; sculpta.
Notă de vin: cu toată lămâia strălucitoare țesută prin acest fel de mâncare de confort, aveți nevoie de un vin cu o stoarcere excelentă de citrice în centrul său. Nu căutați mai departe de Columbia Crest 2009 Two Vine Pinot Grigio (Washington, 8 USD). Lămâia se extinde la grapefruit roz și piersică, cu un finisaj răcoritor, zesty-toate acestea fac ca citricele și cimbrul de pe pui și cartofi să apară. -- Sara Schneider