Pui Prăjit Cu Lămâie-Ghimbir

Pui Prăjit Cu Lămâie-Ghimbir
Rețeta de pui prăjit cu lămâie-ghimbir ar putea satisface pofta ta sudică în aproximativ 45 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 569 calorii, 35g de proteine, și 31g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $2.02 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Un amestec de jumătăți de piept de pui, piper măcinat, tobe de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi ghimbirul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Pui de catifea prăjit cu mazăre și sos de lămâie-ghimbir, Pui Prăjit Cu Ghimbir, și Orez Prăjit Cu Pui De Ghimbir.

Instrucțiuni

1
Așezați coaja, sucul și următoarele 5 ingrediente (prin tobe) într-o pungă mare de plastic cu fermoar; sigilați și agitați pentru a acoperi. Marinați la frigider 1 oră, întorcând punga ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
SucSuc
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
2
Cerneti impreuna faina si urmatoarele 3 ingrediente (prin ardei rosu).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei RoșuArdei Roșu
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
3
Așezați amestecul de făină într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
4
Scoateți puiul din punga de marinată, rezervând marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Pui întregPui întreg
5
Presărați sare și piper negru uniform peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pui întregPui întreg
6
Adăugați pui, câte o bucată, la amestecul de făină; sigilați punga și agitați pentru a acoperi puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
7
Scoateți puiul din pungă, scuturând excesul de amestec de făină. Rezervați amestecul de făină rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
8
Așezați puiul pe o grătar; așezați raftul într-o tigaie cu jeleu. Acoperiți și refrigerați 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
JeleuJeleu
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
9
Lăsați să stea la temperatura camerei 30 de minute.
10
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Întoarceți puiul, câte o bucată, la amestecul de făină; sigilați punga și agitați pentru a acoperi puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
12
Scoateți puiul din pungă, scuturând excesul de amestec de făină. Aruncați amestecul de făină rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
13
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
14
Adăugați puiul în tigaie; gatiti 3 minute sau pana devin aurii, intorcand o data. Aranjați puiul într-un singur strat într-o tigaie de prăjire superficială.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
15
Combinați bulionul și marinada rezervată într-un castron mic; turnați cu grijă amestecul de bulion în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
16
Presărați puiul uniform cu zahăr și acoperiți cu felii de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
LămâieLămâie
ZahărZahăr
17
Coaceți la 350 timp de 45 de minute sau până devin aurii și un termometru înregistrează 165.
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sudul în meniu? Încercați să împerecheați cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4 stele din 5 și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken
Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken
# 95 Wine Spectator Top 100 din 2017Este mai bogat și mai puțin mentă decât de obicei, dar îmi place bogăția în acest vintage, care poate folosi puțin gras; așa că anticipează un vin cu mai mult măr și mai puțină mentă; chestii crocante. Coletul se numește Heel și se află în dreapta Anrecht, de unde provine unul dintre cei mai mari trio de vinuri en-bloc.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista