Pui Prăjit Cu Legume De Primăvară

Friptura de pui cu legume de primăvară ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 12,82 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 are 1576 calorii, 87G de proteine, și 11g de grăsime per portie. 114 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta va fi un hit la dvs Primăvară eveniment. Dacă aveți la îndemână scallions, skin-on, mărar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este extraordinar. Încercați Friptură Snapper Cu Legume De Primăvară, Lămâie prăjită poussin cu legume de primăvară, și Tagine de pui cu legume de primăvară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 500 de grade F. Clătiți puiul și uscați-l. Condimentați cu sare și piper, apoi așezați pielea în sus pe o foaie de copt cu margini. Strângeți 1/2 lămâie peste pui și stropiți cu 1 lingură de ulei de măsline. Prăjiți 15 minute. Între timp, tăiați cartofii și ridichile în jumătate și tăiați scallionii în treimi. Aruncați cartofii, ridichile, morcovii și restul de 2 linguri de ulei de măsline într-un bol; condimentează cu sare și piper.
Scoateți puiul din cuptor și împrăștiați legumele în jurul acestuia. Continuați să prăjiți până când legumele sunt fragede și puiul este auriu și gătit, încă aproximativ 20 de minute. Strângeți restul de 1/2 lămâie peste pui și legume. Se acoperă cu mărarul și se condimentează cu sare.
Fotografie de Antonis Achilleos