Pui Prăjit Cu Legume De Primăvară

Pui Prăjit Cu Legume De Primăvară
Friptura de pui cu legume de primăvară ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 12,82 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 are 1576 calorii, 87G de proteine, și 11g de grăsime per portie. 114 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta va fi un hit la dvs Primăvară eveniment. Dacă aveți la îndemână scallions, skin-on, mărar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este extraordinar. Încercați Friptură Snapper Cu Legume De Primăvară, Lămâie prăjită poussin cu legume de primăvară, și Tagine de pui cu legume de primăvară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 500 de grade F. Clătiți puiul și uscați-l. Condimentați cu sare și piper, apoi așezați pielea în sus pe o foaie de copt cu margini. Strângeți 1/2 lămâie peste pui și stropiți cu 1 lingură de ulei de măsline. Prăjiți 15 minute. Între timp, tăiați cartofii și ridichile în jumătate și tăiați scallionii în treimi. Aruncați cartofii, ridichile, morcovii și restul de 2 linguri de ulei de măsline într-un bol; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Scoateți puiul din cuptor și împrăștiați legumele în jurul acestuia. Continuați să prăjiți până când legumele sunt fragede și puiul este auriu și gătit, încă aproximativ 20 de minute. Strângeți restul de 1/2 lămâie peste pui și legume. Se acoperă cu mărarul și se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Fotografie de Antonis Achilleos
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate47
Revista