Pui Prăjit Cu Lapte Bătut

Pui Prăjit Cu Lapte Bătut
Zară pui prăjit ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 66g de proteine, 53G de grăsime, și un total de 895 calorii. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de boia de ardei, părți de pui pe piele, amidon de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Funcționează bine ca fel principal. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 66%, ceea ce este destul de bun. Încercați Napolitane cu lapte bătut cu oferte de pui prăjit cu lapte bătut, Pui Prăjit Cu Lapte Bătut, și Pui Prăjit Cu Lapte Bătut pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, bateți zeama cu 1 lingură. sare și 1 linguriță. piper, amestecând până când sarea s-a dizolvat. Se usucă bucățile de pui, se taie și se aruncă vârfurile aripilor și se pune puiul într-un castron cu amestec de zară. Acoperiți și refrigerați cel puțin 12 ore sau până la 1 zi, transformând puiul ocazional. (Alternativ, puneți jumătate din amestecul de zară și jumătate de pui în fiecare dintre cele 2 pungi mari cu fermoar, sigilați, agitați pentru a acoperi și refrigerați.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PuiBucăți De Pui
Lapte BătutLapte Bătut
Pui întregPui întreg
PiperPiper
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
BatetiBateti
BolBol
2
Așezați 2 rafturi de sârmă pe 2 foi mari de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Bateți împreună făina, amidonul de porumb, boia de ardei, 1 linguriță. sare și 1 / 2tsp. piper și împărțiți amestecul de făină între 2 pungi mari de ziplock. Lucrând cu câteva bucăți la un moment dat, scoateți puiul din amestecul de zară, lăsând orice exces să picure. Aruncați puiul în amestecul de făină, sigilați punga și agitați bine pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Pui întregPui întreg
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
PiperPiper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
BatetiBateti
4
Scoateți bucățile de pui, scuturați excesul de făină și așezați-le pe rafturi. Repetați până când toate bucățile de pui sunt acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PuiBucăți De Pui
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
5
Lăsați puiul să se odihnească pe raft timp de 30 de minute pentru a ajunge la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
6
Într-o tigaie din fontă de 12 inci sau o tigaie grea, adăugați ulei de 1/2 inch. Ulei cald la foc mediu-mare până când un termometru prăjit înregistrează 177°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
TigaieTigaie
7
Lucrând în loturi și folosind clești, așezați cu grijă mai multe bucăți de pui cu pielea în jos în ulei (nu înghesuiți tigaia). Acoperiți tigaia și gătiți puiul timp de 7 minute. Descoperiți și întoarceți bucățile de pui cu clești. Gatiti neacoperit timp de 7 minute, apoi intoarceti din nou si gatiti pana se rumenesc peste tot si gatiti, intorcand des, cu 5 pana la 7 minute mai mult. (Un termometru pentru carne introdus în partea cea mai groasă ar trebui să citească 71° pentru carnea albă și165 pentru întuneric.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PuiBucăți De Pui
CarneCarne
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
TigaieTigaie
CleșteClește
8
Scoateți puiul într-o grătar curat pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
9
Se servește cald sau la temperatura camerei.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chateau Ste. Michelle Riesling. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
Chateau Ste. Michelle Riesling
Chateau Ste. Michelle Riesling
# 14 vin Enthusiast Top 100 cele mai bune cumpără de 2018chateau ste. Michelles ' Columbia Valley Riesling este un amestec de Riesling din întreaga Washington Columbia Valley. Scopul lor este de a crea un Riesling vintage răcoritor, aromat, mediu-uscat după vintage. Vinul oferă arome și arome clare de mere cu note minerale subtile. Acesta este" Riesling-ul lor de zi cu zi", care este o plăcere de băut și ușor de asortat cu o varietate de alimente.Combinați cu fructe proaspete, crab, brânzeturi ușoare sau pui.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate19
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista