Pui Prăjit Cu Ierburi Portocalii

Pui Prăjit Cu Ierburi Portocalii
Nevoie de un fără gluten și Fel principal primar? Puiul prăjit cu ierburi portocalii ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 814 calorii, 57G de proteine, și 61G de grăsime fiecare. Pentru $ 2.51 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți usturoi, pui, salvie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 39%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Prăjită Orange-Herb Joc Găină, Somon prăjit cu sos de portocale, și Carne de porc prăjită cu sos de portocale.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Se toarnă bulionul de pui într-o tigaie mică și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
3
Slăbiți pielea de pe sânii și coapsele puiului. Umpleți bucățile de unt uniform sub pielea puiului și puneți-le în tigaia de prăjire. Strângeți jumătățile portocalii peste pui și umpleți jumătățile portocalii în cavitatea puiului. Legați picioarele împreună cu sfoară de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
4
Presărați puiul cu sare și piper după gust, apoi frecați usturoiul tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
5
Stropiți untul topit peste tot puiul, apoi așezați crengutele de plante pe piept și în jurul picioarelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
6
Acoperiți vasul cu folie de aluminiu și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20 de minute. Descoperă și ungeti carnea de pui cu sucuri tigaie. Continuați să gătiți până când puiul nu mai este roz sau până când un termometru pentru carne introdus în partea cea mai groasă a coapsei citește 165 grade F (74 grade C), 1 până la 2 ore. Ungeti puiul la fiecare 10-15 minute dupa ce il descoperiti. Odată gătit, lăsați puiul să se odihnească din cuptor timp de 10 minute înainte de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate7
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista