Pui Prăjit Cu Ierburi

Pui Prăjit Cu Ierburi
Puiul prăjit cu ierburi este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Pentru $ 4.71 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1194 calorii, 89G de proteine, și 80g de grăsime. Această rețetă servește 6. 179 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de rozmarin, usturoi, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 45 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, care este solid. Rețete similare includ Pui Prăjit Cu Ierburi, Pui Prăjit Cu Ierburi, și Pui Prăjit Cu Ierburi.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-un castron mic combinați rozmarinul tocat, Salvia, usturoiul, fulgii de ardei roșu și uleiul de măsline. Condimentează generos cu sare. Folosind vârful degetelor lucrați cu atenție sub pielea găinilor pentru a separa pielea de sân pentru a dezvolta un buzunar. Schmear pasta de plante sub pielea ambelor găini. Folosiți toată pasta și încercați să distribuiți uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Suc De Lămâie Goya®Suc De Lămâie Goya®
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Stropiți fiecare pui cu mai mult ulei de măsline și masați pielea. Ideea aici este de a le lubrifia ca lotiune de bronzat. Acest lucru vă va ajuta cu adevărat să obțineți o piele crocantă maro frumoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Presărați fiecare pui generos cu sare. Truss fiecare pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
5
Așezați legumele tăiate cubulețe, frunzele de dafin și pachetul de cimbru într-o tigaie suficient de mare pentru a găzdui cele 2 găini fără a le atinge. De obicei, o tigaie de prăjire de 9 x 13 inci va fi perfectă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Suc De Lămâie Goya®Suc De Lămâie Goya®
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
6
Adăugați 2 căni de bulion de pui și condimentați generos cu sare. Aranjați puii deasupra legumelor în tigaia de prăjire și introduceți-le în cuptorul preîncălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Suc De Lămâie Goya®Suc De Lămâie Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Verificați puii la aproximativ 15 minute în procesul de gătit, pielea ar trebui să înceapă să devină un maro minunat. Coborâți focul la 375 de grade F și continuați prăjirea. După alte 15 minute, scoateți găinile din cuptor și întoarceți-le. În acest moment verificați nivelul lichidului din tigaia de prăjire. Dacă cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat, adăugați încă o cană de stoc și readuceți puii la cuptor. Când puii s-au rumenit pe fund, aproximativ 15 minute, scoateți-i din cuptor și întoarceți-i înapoi. Puneți puii la cuptor pentru ultimele 15 minute de gătit. În acest timp, pielea de pe găini ar trebui să fie foarte maro și crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie Goya®Suc De Lămâie Goya®
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Scoateți puii din cuptor și luați temperatura în pliul dintre coapsă și sân. (Când faceți acest lucru, asigurați-vă că nu aveți sonda termometrului să atingă un os sau veți obține o citire inexactă.) Termometrul trebuie să citească între 160 și 170 de grade F. Când gătiți păsări de curte, în general, regula este de 17 minute pe kilogram. Dacă termometrul citește mai puțin de 160 de grade F, întoarceți puiul la cuptor pentru încă 10 minute și apoi verificați din nou temperatura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păsări De CurtePăsări De Curte
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Când puii au ajuns la temperatura corespunzătoare, scoateți-le din tigaia de prăjire, așezați-le pe un platou cald și acoperiți-le ușor cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie Goya®Suc De Lămâie Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
10
Lăsați să stea cel puțin 10 până la 15 minute înainte de a sculpta.
11
După ce puii au fost scoși din tigaia de prăjire, îndepărtați excesul de grăsime de pe suprafața lichidului. Cel mai simplu mod de a face acest lucru este să sprijiniți 1 capăt al tigaiei și să lăsați grăsimea să curgă la celălalt capăt al tigaiei. Este posibil să nu puteți obține toată grăsimea, ceea ce este ok-grăsimea are un gust bun!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie Goya®Suc De Lămâie Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
12
Puneți tigaia pe un arzător, adăugați vinul, aduceți la foc mediu și reduceți la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
13
Adăugați restul de pui și gustați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
14
Adăugați sare dacă este necesar - probabil că veți avea nevoie de sare. În acest moment puteți decide dacă sunteți "strecurătoare" sau nu strecurătoare, adică dacă doriți să strecurați legumele groase din sos sau nu. Eu însumi, nu sunt un filtru. Când sosul a ajuns la consistența dorită și scoateți aroma de pe foc și se toarnă în vas de servire dorit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1
Tăiați sfoara. Trageți coapsa și piciorul departe de pieptul puiului până când osul coapsei "iese" din priză. Acesta este, de asemenea, un semn că puiul este gătit corect. Separați coapsa și toba.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
2
Scoateți sânul din carcasă simțind creasta sternului în centrul puiului și tăiați în jurul cutiei toracice. Aranjați puiul pe un platou de servire sau pe farfurii individuale cu piureul de cartofi și sosul
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate29
Revista