Pui prăjit cu glazură de arțar-soia

Pui prăjit cu glazură de arțar-soia
Puiul prăjit cu glazură de arțar-soia este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.59 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1253 calorii, 96G de proteine, și 83g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de sos de soia, sos de piper, sherry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Curcan prăjit cu glazură de arțar de muștar, Carne de porc prăjită cu glazură de arțar și muștar, și Curcan prăjit cu frecare proaspătă de cimbru și glazură de arțar.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Bateți siropul de arțar, sosul de soia, oțetul de orez și sosul de ardei iute într-un castron mic pentru glazură. Se fierbe Sherry într-o cratiță mică până se reduce la 1/2 cană, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos FierbinteSos Fierbinte
Oțet De OrezOțet De Orez
Sirop De ArțarSirop De Arțar
Sos De SoiaSos De Soia
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
BolBol
3
Rulați mâinile sub pielea de pui pentru a slăbi; frecați cea mai mare parte a untului sub piele peste piept și coapse. Frecați untul rămas în afara puiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
UntUnt
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
4
Se presară cavitatea cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
5
Puneți puiul în tigaie. Strângeți niște suc din fiecare bucată de portocală peste pui. Umpleți cavitatea cu bucăți de portocale, ghimbir și usturoi. Tuck sfaturi aripa sub.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
PortocaliuPortocaliu
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
6
Se toarnă Sherry peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
7
Pui fript 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui PrăjitPui Prăjit
8
Adăugați 1/4 cană de apă în tigaie. Prăjiți 15 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Periați puiul cu glazură. Friptura de pui până când termometrul introdus în cea mai groasă parte a coapsei înregistrează 170 F, perierea puiului cu glazură la fiecare 10 minute, cu aproximativ 40 de minute mai mult. Înclinați puiul pentru a permite sucurilor din cavitate să intre în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui PrăjitPui Prăjit
Pui întregPui întreg
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
10
Transferați puiul pe platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
11
Lăsați să stea 10 minute (temperatura internă va crește).
12
Lingura de grăsime de pe suprafața de sucuri pan.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
13
Adăugați orice glazură rămasă în sucurile de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
14
Puneți tigaia peste 2 arzătoare; aduceți sosul la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
15
Serviți sosul alături de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
SosSos
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista