Pui prăjit cu glazură de arțar-soia

Puiul prăjit cu glazură de arțar-soia este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.59 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1253 calorii, 96G de proteine, și 83g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de sos de soia, sos de piper, sherry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Curcan prăjit cu glazură de arțar de muștar, Carne de porc prăjită cu glazură de arțar și muștar, și Curcan prăjit cu frecare proaspătă de cimbru și glazură de arțar.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Bateți siropul de arțar, sosul de soia, oțetul de orez și sosul de ardei iute într-un castron mic pentru glazură. Se fierbe Sherry într-o cratiță mică până se reduce la 1/2 cană, aproximativ 3 minute.
Rulați mâinile sub pielea de pui pentru a slăbi; frecați cea mai mare parte a untului sub piele peste piept și coapse. Frecați untul rămas în afara puiului.
Se presară cavitatea cu sare și piper.
Puneți puiul în tigaie. Strângeți niște suc din fiecare bucată de portocală peste pui. Umpleți cavitatea cu bucăți de portocale, ghimbir și usturoi. Tuck sfaturi aripa sub.
Se toarnă Sherry peste pui.
Adăugați 1/4 cană de apă în tigaie. Prăjiți 15 minute mai mult.
Periați puiul cu glazură. Friptura de pui până când termometrul introdus în cea mai groasă parte a coapsei înregistrează 170 F, perierea puiului cu glazură la fiecare 10 minute, cu aproximativ 40 de minute mai mult. Înclinați puiul pentru a permite sucurilor din cavitate să intre în tigaie.
Transferați puiul pe platou.
Lăsați să stea 10 minute (temperatura internă va crește).
Lingura de grăsime de pe suprafața de sucuri pan.
Adăugați orice glazură rămasă în sucurile de tigaie.
Puneți tigaia peste 2 arzătoare; aduceți sosul la fiert.
Serviți sosul alături de pui.