Pui prăjit cu fenicul și lămâie

Puiul prăjit cu fenicul și lămâie este un fără gluten, fără lactate și דל פחמימות, felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 823 calorii, 58G de proteine, și 55g de grăsime fiecare. Pentru $3.54 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sare de mare, bulb de fenicul, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Fenicul prăjit cu mărar și lămâie, Miel prăjit cu lămâie și fenicul cu mămăligă, și Somon și fenicul cu vinetă prăjită-lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Clătiți puiul în interior și în exterior, îndepărtând toate părțile interioare; tăiați orice exces de grăsime și uscați-l.
Combinați oregano tocat, maghiran, usturoi tocat și 1 linguriță de ulei de măsline într-un castron mic.
Așezați puiul într-o tigaie mare de prăjire pe un suport de prăjire, cu pieptul în sus. Începând de la cavitatea gâtului, slăbiți pielea de la sân și tobe introducând degetele și împingând ușor între piele și carne.
Așezați amestecul de oregano sub piele pe sâni și betisoare.
Se toarnă vin peste pui și în tigaie. Frecați cavitatea interioară a puiului cu lămâie, stoarcând sucul peste și în jurul puiului.
Așezați jumătăți de lămâie, 2 bucăți de fenicul, căței de usturoi zdrobiți și crenguță de oregano în cavitatea puiului.
Adăugați 1 cană de apă în tigaie.
Adăugați fenicul și frunzele rămase în partea de jos a tigaiei.
Se toarnă restul de 2 lingurițe de ulei de măsline peste sân și se adaugă sare și piper.
Introduceți termometrul pentru carne în partea cărnoasă a coapsei, asigurându-vă că nu atingeți osul. Prăjiți la 400 timp de 1 oră sau până când termometrul înregistrează 175, ungând la fiecare 20 de minute cu lichid pentru tigaie.
Scoateți puiul din cuptor și lăsați să se odihnească 15 minute.
Transferați puiul într-un platou de servire.
Așezați o pungă de plastic cu fermoar în interiorul unei măsuri de sticlă cu 2 căni.
Se toarnă picături din tigaie în pungă; lasa sa stea 10 minute. (Grăsimea se va ridica la vârf.) Sigilați sacul și tăiați cu atenție un colț inferior al sacului.
Scurgeți picăturile într-un castron mic, oprindu-vă înainte ca stratul de grăsime să ajungă la deschidere; aruncați grăsimea. Rezervați picături pentru sosul de tigaie cu ierburi.
Serviți pui, fenicul și lămâi cu sos de tigaie cu ierburi.