Pui prăjit cu dovleac

Puiul prăjit cu dovlecei de nucă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 66g de proteine, 62g de grăsime, și un total de 939 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,95 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de dovlecei, apă, salvie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Încercați Butternut Squash-Tigaie De Pui-Friptură, Butternut Squash-Tigaie De Pui-Friptură, și Pui prăjit cu cartofi și dovlecei de nucă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înveliți sferturile de pui cu 1 lingură de ulei, 1/2 linguriță de sare și 1/8 linguriță de piper. Aranjați sferturile de pui, cu pielea în sus, într-o tigaie mare. Aruncați cuburile de dovleac cu restul de 2 linguri de ulei, 1/4 linguriță de sare și 1/8 linguriță de piper și salvie.
Adăugați cuburile de dovlecei în tigaia de prăjire.
Gatiti, amestecand ocazional dovleceii, pana cand pieptul de pui este gata, aproximativ 20 de minute.
Scoateți tigaia din cuptor și scoateți sânii din tigaie. Înclinați tigaia de prăjire și scoateți cea mai mare parte a grăsimii din tigaie. Întoarceți tigaia la cuptor. Continuați să gătiți până când pulpele de pui și dovleceii sunt gata, cu aproximativ 10 minute mai mult.
Scoateți puiul și dovleceii din tigaie.
Se toarnă grăsimea din tigaia de prăjire. Puneți tigaia la foc moderat și adăugați apa. Aduceți la fierbere, răzuind fundul tigaiei pentru a disloca orice bucăți maro. Se fierbe până se reduce la aproximativ 2 linguri.
Adăugați orice sucuri acumulate din pui. Puneți sosul peste pui.
Variații: în loc de butternut, folosește dovleacul tău preferat de iarnă, cum ar fi acorn sau Hubbard-sau, pentru a fi cu adevărat Italian, încearcă dovleacul.: Înlocuiți sferturile de pui cu găini Cornish înjumătățite.
Recomandare de vin: acest fel de mâncare cu greutate de iarnă necesită un roșu simplu, dar robust, iar robustul Montepulciano d ' Abruzzo, cu aroma sa de fructe de pădure prăjite, este pe măsură. Cel mai bun dintre toate, este printre cele mai puțin costisitoare dintre toate roșii italiene.