Pui prăjit cu Confit de usturoi
Puiul prăjit cu Confit de usturoi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $3.02 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 64G de proteine, 95g de grăsime, și un total de 1129 calorii. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de sare, unt, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 46%. Încercați Rață prăjită lent cu sos de măsline și Confit de usturoi-fenicul, Salată De Pui La Grătar Cu Confit De Usturoi, și Usturoi Confit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți raftul cuptorului în treimea superioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 500 F.
Gatiti usturoiul, cimbru si 3/4 cana de ulei intr - o cratita grea de 1 pana la 1 1/2 litru la foc mic, neacoperit, pana cand usturoiul este foarte fraged, dar nu auriu, aproximativ 25 de minute.
În timp ce usturoiul se gătește, se usucă bucățile de pui și se freacă peste tot cu unt și ulei de lingură rămas.
Se presară peste tot cu sare și piper. Aranjați puiul, cu pielea în sus, într-o tigaie superficială și prăjiți 20 de minute.
Transferați usturoiul într-un castron mic împreună cu 1 lingură de ulei de usturoi și amestecați cu o furculiță.
Întindeți piureul de usturoi peste pielea de pui prăjit, apoi întoarceți puiul la cuptor și prăjiți până când este gătit și pielea este crocantă, aproximativ 5 minute.
* Cuișoarele de usturoi pot fi gătite cu 1 săptămână înainte și păstrate în ulei, acoperite și refrigerate.* Uleiul de usturoi rămas se păstrează, acoperit și răcit, 1 săptămână.