Pui prăjit cu ciuperci
Această rețetă servește 30 și costă 69 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 101 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, varză de Bruxelles, pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant, Pui de rozmarin prăjit cu ciuperci, și Pui prăjit cu ciuperci și rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Întindeți cimbru, frunze de dafin și mușețel în fundul unei caserole mari, adânci, din fontă emailată. Condimentați puiul în interior și în exterior cu sare și piper și puneți-l direct pe aromatice. Frecați vârful păsării cu 3 linguri de unt.
Rulați aluatul de pizza într-o frânghie suficient de lungă pentru a înconjura caserola. Apăsați aluatul pe marginea caserolei și acoperiți cu capacul, apăsându-l în aluat. Ciupiți ușor aluatul pe capac pentru a sigila complet oala. Prăjiți puiul în centrul cuptorului timp de 1 oră și 10 minute.
Scoateți capacul, crăpând aluatul și străpungeți coapsa pentru a vă asigura că pasărea este gătită. Puneți la loc capacul și lăsați puiul să se odihnească 5 minute.
Între timp, într-o tigaie mare, topiți restul de 1 lingură de unt.
Adăugați varza de Bruxelles, condimentați cu sare și piper și gătiți la foc moderat până se ofilesc.
Transferați varza de Bruxelles într-un platou.
Încălziți uleiul de măsline în tigaie.
Adăugați usturoiul și gătiți la foc moderat până devine auriu, aproximativ 5 minute; aruncați usturoiul.
Adăugați ciupercile, condimentați cu sare și piper și gătiți la foc moderat până se înmoaie și se rumenesc ușor, aproximativ 10 minute.
Adăugați amestecul de demiglace și fierbeți până se reduce ușor, aproximativ 5 minute.
Transferați puiul pe o tăietură și strecurați sucurile de tigaie într-o cană de măsurare. Aruncați grăsimea din sucuri, apoi adăugați sucurile în ciuperci.
Scoateți pielea de pui și feliați carnea de sân.
Tăiați picioarele, tăindu-le în două bucăți fiecare. Aranjați puiul pe varza de Bruxelles pe platou, lingurați ciupercile și sosul deasupra și serviți cu bucăți din aluatul de pizza copt, pentru scufundare.