Această rețetă servește 30 și costă 69 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 101 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, varză de Bruxelles, pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant, Pui de rozmarin prăjit cu ciuperci, și Pui prăjit cu ciuperci și rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Întindeți cimbru, frunze de dafin și mușețel în fundul unei caserole mari, adânci, din fontă emailată. Condimentați puiul în interior și în exterior cu sare și piper și puneți-l direct pe aromatice. Frecați vârful păsării cu 3 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Frunze De Dafin
Pui întreg
Unt
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Cimbru
Condimente Uscate Freca
3
Rulați aluatul de pizza într-o frânghie suficient de lungă pentru a înconjura caserola. Apăsați aluatul pe marginea caserolei și acoperiți cu capacul, apăsându-l în aluat. Ciupiți ușor aluatul pe capac pentru a sigila complet oala. Prăjiți puiul în centrul cuptorului timp de 1 oră și 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Pui întreg
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Scoateți capacul, crăpând aluatul și străpungeți coapsa pentru a vă asigura că pasărea este gătită. Puneți la loc capacul și lăsați puiul să se odihnească 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Aluat
5
Între timp, într-o tigaie mare, topiți restul de 1 lingură de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați varza de Bruxelles, condimentați cu sare și piper și gătiți la foc moderat până se ofilesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De Bruxelles
Sare și Piper
7
Transferați varza de Bruxelles într-un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De Bruxelles
8
Încălziți uleiul de măsline în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Adăugați usturoiul și gătiți la foc moderat până devine auriu, aproximativ 5 minute; aruncați usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
10
Adăugați ciupercile, condimentați cu sare și piper și gătiți la foc moderat până se înmoaie și se rumenesc ușor, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ciuperci
11
Adăugați amestecul de demiglace și fierbeți până se reduce ușor, aproximativ 5 minute.
12
Transferați puiul pe o tăietură și strecurați sucurile de tigaie într-o cană de măsurare. Aruncați grăsimea din sucuri, apoi adăugați sucurile în ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Cupa De Măsurare
Tigaie
13
Scoateți pielea de pui și feliați carnea de sân.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
14
Tăiați picioarele, tăindu-le în două bucăți fiecare. Aranjați puiul pe varza de Bruxelles pe platou, lingurați ciupercile și sosul deasupra și serviți cu bucăți din aluatul de pizza copt, pentru scufundare.