Pui prăjit cu ciuperci

Pui prăjit cu ciuperci
Această rețetă servește 30 și costă 69 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 101 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, varză de Bruxelles, pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant, Pui de rozmarin prăjit cu ciuperci, și Pui prăjit cu ciuperci și rozmarin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Întindeți cimbru, frunze de dafin și mușețel în fundul unei caserole mari, adânci, din fontă emailată. Condimentați puiul în interior și în exterior cu sare și piper și puneți-l direct pe aromatice. Frecați vârful păsării cu 3 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Frunze De DafinFrunze De Dafin
Pui întregPui întreg
UntUnt
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
CimbruCimbru
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
3
Rulați aluatul de pizza într-o frânghie suficient de lungă pentru a înconjura caserola. Apăsați aluatul pe marginea caserolei și acoperiți cu capacul, apăsându-l în aluat. Ciupiți ușor aluatul pe capac pentru a sigila complet oala. Prăjiți puiul în centrul cuptorului timp de 1 oră și 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Pui întregPui întreg
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Scoateți capacul, crăpând aluatul și străpungeți coapsa pentru a vă asigura că pasărea este gătită. Puneți la loc capacul și lăsați puiul să se odihnească 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
AluatAluat
5
Între timp, într-o tigaie mare, topiți restul de 1 lingură de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați varza de Bruxelles, condimentați cu sare și piper și gătiți la foc moderat până se ofilesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
Sare și PiperSare și Piper
7
Transferați varza de Bruxelles într-un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
8
Încălziți uleiul de măsline în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați usturoiul și gătiți la foc moderat până devine auriu, aproximativ 5 minute; aruncați usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
10
Adăugați ciupercile, condimentați cu sare și piper și gătiți la foc moderat până se înmoaie și se rumenesc ușor, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CiuperciCiuperci
11
Adăugați amestecul de demiglace și fierbeți până se reduce ușor, aproximativ 5 minute.
12
Transferați puiul pe o tăietură și strecurați sucurile de tigaie într-o cană de măsurare. Aruncați grăsimea din sucuri, apoi adăugați sucurile în ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
TigaieTigaie
13
Scoateți pielea de pui și feliați carnea de sân.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
14
Tăiați picioarele, tăindu-le în două bucăți fiecare. Aranjați puiul pe varza de Bruxelles pe platou, lingurați ciupercile și sosul deasupra și serviți cu bucăți din aluatul de pizza copt, pentru scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
Aluat De PizzaAluat De Pizza
CiuperciCiuperci
Pui întregPui întreg
SosSos
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții30
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista