Pui prăjit cu chimen, miere și portocală

Pui prăjit cu chimen, miere și portocală
Friptura de pui cu chimen, miere și portocală ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 602 calorii, 43G de proteine, și 39G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $2.15 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de piper, coajă de portocală, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Încercați Pui fript cu miere spaniolă-chimen cu caise și măsline, Pulpe de pui prăjite cu lămâie portocalie picantă și chimen, și Miere de chimen și chimen-morcovi prăjiți pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Scoateți și aruncați măruntaiele din pui. Clătiți puiul cu apă rece; se usucă. Tăiați excesul de grăsime. Începând de la cavitatea gâtului, slăbiți pielea de la sân și tobe introducând degetele, împingând ușor între piele și carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
CarneCarne
ApăApă
3
Combinați mierea și ingredientele rămase. Frecați amestecul de miere sub pielea slăbită și peste piept și tobe. Ridicați vârfurile aripilor în sus și peste spate; tuck sub pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
Pui întregPui întreg
MiereMiere
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
4
Așezați puiul, cu pieptul în sus, pe o tigaie de carne căptușită cu folie. Pierceți pielea de mai multe ori cu o furculiță de carne. Introduceți termometrul pentru carne în partea cărnoasă a coapsei, asigurându-vă că nu atingeți osul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
OsOs
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
5
Coaceți la 400 timp de 30 de minute; acoperiți ușor cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
6
Coaceți încă 40 de minute sau până când termometrul înregistrează 18
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
7
Lăsați să stea 10 minute. Aruncați pielea.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista