Pui prăjit cu chimen, miere și portocală

Friptura de pui cu chimen, miere și portocală ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 602 calorii, 43G de proteine, și 39G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $2.15 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de piper, coajă de portocală, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Încercați Pui fript cu miere spaniolă-chimen cu caise și măsline, Pulpe de pui prăjite cu lămâie portocalie picantă și chimen, și Miere de chimen și chimen-morcovi prăjiți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Scoateți și aruncați măruntaiele din pui. Clătiți puiul cu apă rece; se usucă. Tăiați excesul de grăsime. Începând de la cavitatea gâtului, slăbiți pielea de la sân și tobe introducând degetele, împingând ușor între piele și carne.
Combinați mierea și ingredientele rămase. Frecați amestecul de miere sub pielea slăbită și peste piept și tobe. Ridicați vârfurile aripilor în sus și peste spate; tuck sub pui.
Așezați puiul, cu pieptul în sus, pe o tigaie de carne căptușită cu folie. Pierceți pielea de mai multe ori cu o furculiță de carne. Introduceți termometrul pentru carne în partea cărnoasă a coapsei, asigurându-vă că nu atingeți osul.
Coaceți la 400 timp de 30 de minute; acoperiți ușor cu folie.
Coaceți încă 40 de minute sau până când termometrul înregistrează 18
Lăsați să stea 10 minute. Aruncați pielea.