Pui prăjit cu cartofi și legume
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și întreg 30 fel principal? Puiul prăjit cu cartofi și legume ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 2 și costă 6,3 USD pe porție. O porție conține 1447 calorii, 94G de proteine, și 74G de grăsime. 5 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de rozmarin, muștar dijon, pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este extraordinar. Încercați Usturoi prăjit cu cartofi prăjiți și legume rădăcinoase, Pui Prăjit Cu Legume, și Pui prăjit cu legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Clătiți puiul în interior și în exterior și uscați-l. Se presară generos sare și piper în interiorul cavității, apoi se adaugă rozmarinul, cimbrul, ceapa, usturoiul și lămâia. Odată ce ierburile sunt în interiorul cavității, legați puiul.
Așezați puiul într-o tigaie și frecați uleiul de măsline peste piele.
Se presară cu sare și piper, apoi se introduce la cuptor timp de 15 minute.
După 15 minute, scoateți puiul și adăugați cartofii, șobolanii și morcovii în tigaie. Prăjiți până când sucurile se limpezesc, încă 45 de minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească pe o placă de sculptură timp de aproximativ 10 minute.
În timp ce puiul se odihnește, scoateți legumele din tigaie și scurgeți cea mai mare parte a grăsimii de pui. La foc mediu, adăugați escarolul în tigaie și sotati până se ofilesc la jumătate.
Combinați muștarul Dijon, legumele și escarolul într-un vas de servire. Sculptați puiul, așezați deasupra și serviți.