Pui prăjit cu cartofi și ceapă

Pui prăjit cu cartofi și ceapă
Friptura de pui cu cartofi și ceapă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 98G de proteine, 87G de grăsime, și un total de 1336 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 4,24 USD pe porție. Dacă aveți crenguțe de rozmarin plus 2 linguri, ceapă, cartofi Yukon gold și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 7 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui prăjit cu mere, ceapă și cartofi dulci, Friptură de miel cu cartofi și ceapă, și Balsamic-ceapă și cartofi copți cu carne de porc friptă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Spălați puii; se usucă. Începând de la gât, glisați degetele sub pielea sânilor. Alunecați2 crenguțe de rozmarin și mai multe felii de usturoila fiecare jumătate de sân. Frecați în afara fiecăruiapui cu 1 linguriță de sare de mare și 1/2 lingură de piper. Îndoiți vârfurile aripilor sub; tielegs împreună. Înfășurați în plastic; se răcește 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PuiPui
RozmarinRozmarin
Sare De MareSare De Mare
UsturoiUsturoi
PiperPiper
FolieFolie
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
2
Poziționați 1 raft în treimea superioară și 1 raft în treimea inferioară a cuptorului; preîncălziți la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Răspândiți 1 lingură de unt peste totpui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
4
Așezați puii,cu pieptul în jos, pe raftul așezat pe o foaie mare de copt cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PuiPui
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Se toarnă vin și apă pe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Înveliți o altă foaie mare de coacere cu margini cu spray antiaderent. Aruncați cartofii, ceapa, rozmarinul tocat, usturoiul necojit și uleiul de măsline într-un castron mare; răspândiți legumele pe foaia pregătită și presărați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CartofiCartofi
RozmarinRozmarin
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Așezați puii pe raftul de sus al cuptorului și legumele pe partea de jos. Prăjiți 30 de minute. Întoarceți puiul; amestecați legumele. Prăjiți găinile până când termometrul este introdus în partea cea mai groasă a coapsei înregistrează 160 de euro F, cu aproximativ 45 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
PuiPui
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Lăsați puii să se odihnească 15 minute.Continuați să prăjiți legumele până se rumenescși fraged, cu aproximativ 30 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
PuiPui
9
Transferați 1 pui pe tăbliță; rezervați al doilea pentru supă (urmează rețeta).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
10
Scoateți raftul de pe foaia de copt; răzuiți panjuices într-un castron mic. Scoateți grăsimea. Carvechicken pe tăiere; rezervă carcasspentru supă. Aranjați puiul și legumelepe platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
11
Se servește cu sucuri de tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Per porție: 573 calorii, 27 g grăsimi, 5 g fibre
13
Bon App Ampercoltit
DificultateExpert
Gata În7 hrs
Porții6
Scor De Sănătate45
Revista