Pui Prăjit Cu Cartofi Prăjiți La Cuptor

Pui Prăjit Cu Cartofi Prăjiți La Cuptor
Nevoie de o curs principal fără gluten și primal? Puiul înmuiat cu cartofi prăjiți la cuptor ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 50g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 578 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,34 USD pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 23 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți unt, apă, iaurt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pui prăjit la cuptor cu Tater, Pui Cu Cartofi Prăjiți La Cuptor, și Pui Cu Cartofi Prăjiți La Cuptor.

Instrucțiuni

1
Cuptorul de căldură la 400 F. Spray 13x9-inch tigaie cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
În vasul superficial, goliți 1 cartofi de pungă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
3
Puneți iaurtul într-un alt vas superficial. Se acoperă puiul cu iaurt; se acoperă cu cartofi uscați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
4
Puneți puiul în tigaie; stropiți cu unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Coaceți 25 până la 35 de minute sau până când se rumenesc ușor și sucul de pui este limpede când se taie centrul celei mai groase părți (cel puțin 165 litri f).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Între timp, faceți punga rămasă de cartofi conform instrucțiunilor de pe cutie, folosind apă, unt, lapte și sosul de brânză rămas. Strângeți punga de brânză rezervată peste puiul copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De BrânzăSos De Brânză
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
7
Serviți puiul cu piure de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista