Pui prăjit cu cartofi, morcovi și napi

Puiul prăjit cu cartofi, morcovi și napi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 987 calorii, 76g de proteine, și 65g de grăsime. Pentru $3.16 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Un amestec de piper, coajă de lămâie, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Tagine de legume rădăcinoase cu cartofi dulci, morcovi, napi și năut prăjit cu condimente, Tagine de legume rădăcinoase cu cartofi dulci, morcovi, napi și năut prăjit cu condimente, și Piure de foc de tabără (cartofi, igname,ceapă,napi, morcovi).
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Pui de fermă: puneți aripi sub pui, legați tobe împreună cu sfoară de bucătărie; legați o altă sfoară în jurul capătului din spate al puiului, asigurând aripile și coapsele. Frecați fiecare pui cu 1 lingură de ulei de măsline, jumătate de coajă de lămâie și jumătate de cimbru. Condimentați fiecare pui cu 1/2 linguriță sare și 1/8 linguriță piper și așezați-le într-o tigaie mare. Aruncați șalotele, cartofii, morcovii și napii cu restul de 1 lingură de ulei de măsline și 1/4 linguriță fiecare sare și piper într-un castron mare; se adaugă în tigaia de prăjire.
Prăjiți timp de 30 de minute, periați ambele găini cu sucuri în tigaie și amestecați legumele. Continuați să prăjiți, să amestecați și să periați la fiecare 15 minute, timp de 1 oră mai mult sau până când sucurile de coapsă se limpezesc atunci când sunt străpunse cu un cuțit, iar legumele sunt fragede.
Scoateți puii din tigaie și lăsați să stea timp de 10 minute înainte de sculptură. Aruncați legumele cu sucuri de tigaie.
Sculptați puii, aranjați pe un platou cu legume și serviți fierbinte.