Puiul prăjit cu cartofi, morcovi și napi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 987 calorii, 76g de proteine, și 65g de grăsime. Pentru $3.16 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Un amestec de piper, coajă de lămâie, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Tagine de legume rădăcinoase cu cartofi dulci, morcovi, napi și năut prăjit cu condimente, Tagine de legume rădăcinoase cu cartofi dulci, morcovi, napi și năut prăjit cu condimente, și Piure de foc de tabără (cartofi, igname,ceapă,napi, morcovi).
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Pui de fermă: puneți aripi sub pui, legați tobe împreună cu sfoară de bucătărie; legați o altă sfoară în jurul capătului din spate al puiului, asigurând aripile și coapsele. Frecați fiecare pui cu 1 lingură de ulei de măsline, jumătate de coajă de lămâie și jumătate de cimbru. Condimentați fiecare pui cu 1/2 linguriță sare și 1/8 linguriță piper și așezați-le într-o tigaie mare. Aruncați șalotele, cartofii, morcovii și napii cu restul de 1 lingură de ulei de măsline și 1/4 linguriță fiecare sare și piper într-un castron mare; se adaugă în tigaia de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Copane De Pui
Nonpareils Argintii
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Frișcă Suplimentară Groasă
Grăsime De Porc înapoi
Nap
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Măcelar
Varză Mov, Feliată Mărunt
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Prăjiți timp de 30 de minute, periați ambele găini cu sucuri în tigaie și amestecați legumele. Continuați să prăjiți, să amestecați și să periați la fiecare 15 minute, timp de 1 oră mai mult sau până când sucurile de coapsă se limpezesc atunci când sunt străpunse cu un cuțit, iar legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
Creveți Sotați, Decojiți
4
Scoateți puii din tigaie și lăsați să stea timp de 10 minute înainte de sculptură. Aruncați legumele cu sucuri de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
5
Scurgeți excesul de suc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
6
Sculptați puii, aranjați pe un platou cu legume și serviți fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)