Pui prăjit cu Bok Choy
Puiul prăjit cu Bok Choy ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 480 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $2.61 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați stocul de pui, sosul de fasole, mazărea de zăpadă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Bok Choy, shiitake și tăiței de usturoi, Bol cu tăiței de dovlecei cu ghimbir cu usturoi cu somon și Bok Choy, și Bok Choy Prăjit.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, bateți bulionul de pui cu sosul de fasole neagră, sherry, zahăr, sos chile-usturoi și amidon de porumb.
Încălziți un wok mare sau o tigaie până când este foarte fierbinte.
Adăugați 2 linguri de ulei vegetal și încălziți până la fumat. Condimentați puiul cu sare și piper și adăugați-l în wok într-un singur strat. Gatiti la foc mare, intorcand o data, pana cand puiul se rumeneste, dar nu este fiert, 4 pana la 5 minute.
Transferați puiul pe o farfurie și turnați grăsimea din wok.
Adăugați restul de 2 linguri de ulei în wok.
Adăugați ghimbirul și amestecați până când este parfumat, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați bok choy și mazărea de zăpadă și amestecați până când este verde strălucitor și crocant, 2 până la 3 minute. Întoarceți puiul și orice sucuri acumulate în wok. Se amestecă sosul, apoi se adaugă în wok și se fierbe, amestecând, până se îngroașă, aproximativ 5 minute.
Se transferă într-un castron și se servește cu orez.