Pui Proaspăt De Salsa

Pui Proaspăt De Salsa
Puiul proaspăt de Salsa este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 159 calorii. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Dacă aveți piper, capere, roșii cherry și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul de cidru, puteți urma acest fel principal cu Placinta Cu Otet ca desert. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Pui la grătar cu Salsa proaspătă de prune, Pui La Grătar Și Salsa Proaspătă De Cireșe, și Pui Balsamic la grătar cu Salsa proaspătă de roșii.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
2
Combinați primele 8 ingrediente într-un castron; acoperiți și răciți până când sunt gata de servit.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Așezați puiul pe o tigaie de pui acoperită cu spray de gătit; se presară sare și piper negru. Se fierbe 5 minute pe fiecare parte sau până se termină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Spray De GătitSpray De Gătit
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
4
Serviți amestecul de roșii peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
TomateTomate
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista