Puiul proaspăt de Salsa este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 159 calorii. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Dacă aveți piper, capere, roșii cherry și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul de cidru, puteți urma acest fel principal cu Placinta Cu Otet ca desert. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Pui la grătar cu Salsa proaspătă de prune, Pui La Grătar Și Salsa Proaspătă De Cireșe, și Pui Balsamic la grătar cu Salsa proaspătă de roșii.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
2
Combinați primele 8 ingrediente într-un castron; acoperiți și răciți până când sunt gata de servit.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Așezați puiul pe o tigaie de pui acoperită cu spray de gătit; se presară sare și piper negru. Se fierbe 5 minute pe fiecare parte sau până se termină.
Mexican în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.