Pui prajit cu porumb albastru cu aioli cu otet de malt
Puiul prăjit cu porumb albastru cu oțet de malț Aioli este un fel principal fără lactate. Pentru 3,84 USD per porție, această rețetă acoperă 62% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 94 g de proteine, 93 g de grăsimi și un total de 2073 de calorii. Această rețetă servește 4. Un amestec de muștar de dijon, ulei de canolan, sare de condimente de pasăre și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 ore și 35 de minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest preparat sudic. Vă este adus de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 78%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: anghinare la grătar cu aioli cu oțet de malț, cartofi prăjiți cu friptură la grătar cu aioli cu oțet de malț și pui cu oțet de malț.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați sosul iute, muștarul, pudra de usturoi și boia de ardei. Aruncați pulpele de pui în amestec pentru a le acoperi. Acoperiți și lăsați la frigider peste noapte.
Când este gata să gătiți puiul, scoateți-l din frigider și lăsați puiul să ajungă la temperatura camerei.
Într-o tigaie adâncă, cu părțile înalte, la foc mediu-mare, adăugați scurtarea până când aveți suficient pentru a umple până la jumătatea părților laterale ale tigaii.
Se încălzește shortening-ul la 325 de grade F. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Într-o tavă de copt puțin adâncă, combinați făina, făina de porumb, amidonul de porumb, sare de condiment pentru carne de curte și piper negru.
Scoateți puiul din marinadă, scuturând excesul și treceți puiul în făină și lăsați-l să se odihnească aproximativ 5 minute pentru a lăsa făina să se înmoaie. Se amestecă din nou în făină și se prăjește, în reprize, în shortening până se rumenește pe ambele părți. . Aveți grijă să nu supraaglomerați tigaia.
Transferați puiul pe un suport montat peste o tavă și terminați puiul la cuptor până la temperatura internă de 165 de grade F, aproximativ 10 minute.
Într-o cratiță mică, încălziți oțetul de malț la foc mediu și fierbeți pentru a reduce la jumătate.
Scoateți cratita de pe foc și lăsați-o deoparte să se răcească.
Într-un bol de mixare adăugați gălbenușurile, sucul de lămâie și 2 lingurițe de sare. Cu un tel mare, începeți să bateți gălbenușurile până încep să devină spumoase. Adăugați încet uleiul în timp ce amestecați energic până devine cremos și gros. Adăugați ușor reducerea de oțet de malț. Gustați aioli și asezonați cu sare, dacă este necesar.
Serviți aioli alături de puiul prăjit.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Pui prăjit în meniu? Încercați să combinați cu Riesling, Vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care te vor ajuta să asortezi vinul cu mâncarea din sud. Riesling-ul sau vinul alb spumant, prietenos cu mâncarea, se potrivesc cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este grozav cu preparate la grătar. Ai putea încerca Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Extra Brut '61 este un omagiu adus nașterii Franciacorta în 1961 - anul în care Berlucchi a produs primul vin spumant din această metodă clasică. Acest sclipitor distractiv și plin de viață oferă fructe citrice și un finisaj crocant și curat.Amestec: 85% Chardonnay, 15% Pinot Nero*Eticheta pentru Franciacorta '61 Extra Brut este în proces de schimbare. Este posibil să primiți oricare dintre aceste două etichete prezentate mai sus. Etichete specifice nu pot fi solicitate.