Pui portocaliu și ghimbir

Pui portocaliu și ghimbir

Instrucțiuni

1
Se adauga carnea de pui; saut pana se rumeneste, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pui întregPui întreg
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Transferați puiul în farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
3
Adăugați ghimbir în tigaie; se amestecă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
4
Adăugați zahăr brun și muștar și amestecați pentru a se amesteca în picături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GhimbirGhimbir
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați suc de portocale și coaja de portocală. Se fierbe până când sosul este ușor redus, amestecând ocazional, aproximativ 8 minute. Întoarceți puiul și orice sucuri acumulate în tigaie. Simmer 3 minute. Întoarceți puiul și adăugați ceapa verde. Fierbeți până când puiul este gătit și sosul este suficient de gros pentru a acoperi lingura, cu aproximativ 3 minute mai mult. Sos de sezon cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
MuștarMuștar
6
Transferați puiul și sosul pe platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ceapa VerdeCeapa Verde
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Pui întregPui întreg
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Transfer chicken and sauce to platter.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
SosSos

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Revista