Pui Portobello este un lactate gratuit felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $3.09 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 255 calorii, 24g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați capace de ciuperci portobello, cimbru, făină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ OUĂ LA CUPTOR CU PORTOBELLO (HUEVOS CON PORTOBELLO), Resturi De Makeover Pui La Grătar La Pui Și Sandvișuri Portobello Mushroom Club, și 1-2-3 Pui Portobello.
Instrucțiuni
1
Încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Adăugați ciuperci și ceapă; gatiti 8 minute sau pana se rumeneste usor si lichidul este absorbit, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Se presară cu 1/4 linguriță fiecare de sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
4
Transferați amestecul de ciuperci pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
5
Presărați bucățile de pui cu făină, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Aruncați ușor și acoperiți cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Roșii, Tăiate în Opt Felii
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
6
Adăugați restul de 2 lingurițe de ulei în tigaie; adăugați pui și gătiți 3 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc pe fiecare parte. Împingeți puiul într-o parte a tigaiei și adăugați vin; gătiți 2 minute sau până când lichidul se evaporă, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Întoarceți amestecul de ciuperci în tigaie; adăugați bulion. Acoperiți, reduceți focul și fierbeți 5 minute sau până când puiul este gata. Se amestecă cimbru.