Picant Sud-Vest pui Kabobs necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 380 calorii, 27G de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Pentru $2.01 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați pansament de fermă, piept de pui, ardei de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Pui Picant Sud-Vest Kabobs, Pui Picant De Sud-Vest, și Împachetări Picante De Pui Din Sud-Vest.
Instrucțiuni
1
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2
Se amestecă piperul de usturoi și uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Piper
Ulei De Gătit
3
Tăiați fiecare ureche de porumb în 3 bucăți. Filetați puiul, porumbul și ardeiul gras alternativ pe fiecare dintre cele șase frigarui metalice de 10 până la 12 inci, lăsând spațiu între fiecare bucată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Porumb Pe știulete
Pui întreg
Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui De Metal
4
Periați kabobs cu amestec de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
5
Acoperiți și grătați kabobs la 4 până la 5 inci de la foc mediu 15 până la 20 de minute, rotind de 2 sau 3 ori, până când puiul nu mai este roz în centru.