Pui picant de ghimbir și portocale cu Broccoli

Puiul picant de ghimbir și portocale cu Broccoli ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $2.45 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 372 calorii, 42G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână bulion de pui, portocale, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma marmelada de portocale, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pui picant portocaliu-ghimbir (Trader Joe ' s @ Home), Piept de pui la grătar cu glazură picantă de portocale-ghimbir, și Broccoli cu unt de ghimbir-portocaliu.
Instrucțiuni
Așezați sosul de pui și soia într-un vas puțin adânc sau într-o pungă de plastic cu fermoar. Acoperiți sau sigilați și răciți 15 minute.
Gatiti broccoli in apa clocotita 3 minute; scurgere. Plonjați în apă cu gheață pentru a opri procesul de gătit; scurgere. Pune deoparte.
Scurgeți puiul, rezervând sosul de soia; dragă felii de pui în amidon de porumb.
Pui brun, în loturi, într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare 1 minut pe fiecare parte sau până când este gata.
Scoateți puiul din tigaie, rezervând picături în tigaie; păstrați puiul cald.
Adăugați sos de soia rezervat, ceapă și următoarele 5 ingrediente la picăturile rezervate în tigaie; saut 2 până la 3 minute sau până când legumele sunt fragede.
Adăugați bulion de pui și marmeladă, amestecând până se topește marmelada. Întoarceți puiul în tigaie. Se aduce la fierbere; se amestecă secțiunile de broccoli și portocale și se servește imediat.