Puiul picant de ghimbir și portocale cu Broccoli necesită aproximativ 38 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană servește 4 și costă $1.3 pe portie. O porție conține 298 calorii, 9g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați marmeladă de portocale, piper măcinat, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. În general, această rețetă câștigă o scor super spoonacular de 81%. Rețete similare sunt Pui picant de ghimbir și portocale cu Broccoli, Pui picant portocaliu-ghimbir (Trader Joe ' s @ Home), și Piept de pui la grătar cu glazură picantă de portocale-ghimbir.
Instrucțiuni
1
Puneți sosul de pui și soia într-un vas puțin adânc sau într-o pungă de plastic cu fermoar. Acoperiți sau sigilați și răciți timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
2
Gatiti broccoli in apa clocotita timp de 3 minute; scurgere. Plonjați în apă cu gheață pentru a opri gătitul; scoateți din apă și puneți deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
3
Scurgeți puiul, rezervând sosul de soia; dragă felii de pui în amidon de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Pui brun, în loturi, într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare timp de 1 minut pe fiecare parte sau până când este gata.*
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Scoateți puiul din tigaie, rezervând picături; păstrați puiul cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați sos de soia rezervat, ceapă, ghimbir, coajă de portocală, ardei roșu, usturoi și ulei de susan la picăturile rezervate în tigaie. Saut timp de 2 până la 3 minute sau până când ceapa este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Portocala
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Ciupiți Semințele De Susan Alb
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Adăugați bulion și marmeladă în amestecul de sos de soia, amestecând până se topește marmelada. Întoarceți puiul în tigaie. Se aduce la fierbere timp de 1 minut. Amestecați încet secțiunile de broccoli și portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză