Pui picant de busuioc thailandez (Gkai Pad Gka-prow)

Pui picant de busuioc thailandez (Gkai Pad Gka-prow)
Reteta picant Thai busuioc pui (Gkai Pad GKA-prow) este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un super fără gluten, fără lactate și דל פחמימות, opțiune pentru iubitorii de mâncare asiatică. Această rețetă servește 6. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 256 calorii, 14g de proteine, și 20g de grăsime. 18 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Un amestec de sos de pește asiatic, șalotă, busuioc thailandez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Spaghetti Squash Pad Thai cu pui-Paleo, Pui Picant De Busuioc Thailandez, și Pui Picant De Busuioc Thailandez.

Instrucțiuni

1
Începeți prin a pune bucățile de pui în robotul de bucătărie. Pulse carnea de 8 sau 9 ori. Nu transformați carnea într-o pastă. Vrei ceva un pic mai chunkier decât carnea măcinată. Acest lucru va face ca o mulțime de suprafețe de carne să intre în contact cu sosul aromat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
CarneCarne
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
2
Încălziți un wok sau o tigaie foarte mare până când suprafața sa este aproape fierbinte. Rotiți în ulei pentru a acoperi suprafața wok-ului. Ar trebui să se aprindă și să strălucească puțin dacă tigaia este încălzită corespunzător. Se amestecă usturoiul și șalotele. Se amestecă continuu pentru a nu le arde. Deși este bine dacă colorează unele.Aproape imediat adăugați puiul. Se amestecă amestecul timp de 1 până la 2 minute. Când puiul începe să-și schimbe culoarea, dar nu a gătit până la capăt, aruncați încă ardeii iute și frunzele de tei kaffir.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tei KaffirFrunze De Tei Kaffir
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Pui întregPui întreg
Ardei IuteArdei Iute
UsturoiUsturoi
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
3
Presărați sos de soia negru peste amestec și prăjiți încă 30 de secunde. Condimentează după gust cu sos de pește.Odată ce puiul a fiert, amestecați busuiocul proaspăt și aruncați bine. Se amestecă încă un minut, până când busuiocul este ofilit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc ProaspătBusuioc Proaspăt
Sos De PeșteSos De Pește
Sos De SoiaSos De Soia
Pui întregPui întreg
BusuiocBusuioc
4
Se presară piper roșu și se transferă într-un vas de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei RoșuArdei Roșu
5
Se servește cu orez simplu aburit și un castron mic de sos de pește, cu câteva felii de chilie care plutesc în el și câteva pene de var pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez FiertOrez Fiert
Pană De VarPană De Var
Sos De PeșteSos De Pește
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Thai. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Ca fiind transportat într-o pajiște de primăvară, acest vin minunat afișează arome ispititoare de musetel, verbena lamaie, cimbru și citrice zesty. Pe palatul lung și răcoritor, aciditatea naturală excelentă și mineralitatea umedă a pietrișului aduc o energie frumoasă vinului, purtând arome de măr verde și pere Anjou la un finisaj luminos și concentrat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista