Pui picant coreean și cartofi (Tak Toritang)
Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Puiul și cartoful picant coreean (Tak Toritang) ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 1,35 USD pe porție. O porție conține 483 calorii, 35g de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă este tipică bucătăriei coreene. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de sos de soia, apă, pastă de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Cartofi Dulci Biscuiți ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Gatiti cartea: friptura cuier la gratar cu arome coreene si clatite Picante de cartofi, Grătar coreean BBQ scurt coaste câini w / dulce piersic savura + picant Coreeană Slaw, și Pui Coreean Picant.
Instrucțiuni
Într-o oală mare la foc mediu, amestecați puiul, cartofii, morcovii, ceapa, zahărul și usturoiul.
Se toarnă apă și sos de soia și se amestecă zahărul și pasta de ardei iute. Aduceți la fierbere, reduceți căldura la minim și fierbeți 45 de minute, până când sucurile de pui se limpezesc, legumele sunt fragede și lichidul s-a îngroșat.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asian. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher). Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)
O senzație de gură proaspătă și rotundă, cu note fructate intense de nectarină, agrișă și pin, cu un finisaj luminos și curat. Un vin versatil de savurat cu alimente etnice picante, de la chineză la indiană. De asemenea, grozav ca aperitiv.