Pui pesto
Pui pesto este o rețetă fără gluten, primară și cetogenă, cu 4 porții. O porție conține 347 de calorii , 27 g de proteine și 26 g de grăsimi . Pentru 1,9 USD per porție , această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute . Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Dacă aveți la îndemână unt, ulei de măsline, pătrunjel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca un condiment la preț rezonabil. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 58% , ceea ce este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Rollintini de pui cu pesto, spanac și orez brun , pui la grătar cu pesto de spanac-arpagic și zoodle de pui pesto .
Instrucțiuni
Pentru pesto, combinați primele șase ingrediente într-un blender; se acopera si se proceseaza pana se omogenizeaza. Aplatizați puiul la 1/4 inch. grosime; se presara cu sare si piper.
Întindeți fiecare cu 2 linguri de pesto până la 1/2 inch de margini.
Roll up jele-roll style, începând cu o latură scurtă; asigurați cu o scobitoare sau o frigărui mică de metal.
Pune puiul într-un 11-in uns. x 7 inchi. vas de copt; ungeti cu unt.
Se coace, neacoperit, la 375° timp de 30-35 de minute sau carnea nu mai este roz.
Îndepărtați scobitorii sau frigăruile.
Serviți cald ca fel principal.
Pentru aperitiv, se răcește timp de 15 minute, apoi se dă la frigider până se răcește.
Tăiați puiul rece în 1/2 inch. felii.