Pui Parmezan Prăjit La Cuptor
Puiul parmezan prăjit la cuptor ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 880 calorii, 61G de proteine, și 63G de grăsime fiecare. Pentru $2.43 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați firimituri de pâine, piper măcinat, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un דל פחמימות, dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Încercați Pui Parmezan Prăjit La Cuptor, Pui Parmezan Prăjit La Cuptor, și Pui Parmezan Prăjit La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-un vas sau castron de sticlă puțin adânc, combinați usturoiul zdrobit cu untul topit sau margarina. Într-un alt castron mic amestecați împreună firimiturile de pâine, brânza, pătrunjelul, sarea și piperul. Înmuiați bucățile de pui în unt de usturoi, apoi în amestec de firimituri pentru a acoperi.
Așezați bucățile de pui acoperite într-un vas de copt ușor uns de 9x13 inch.
Stropiți cu untul de usturoi rămas și coaceți neacoperit în cuptorul preîncălzit timp de 1 până la 1 1/4 ore sau până când puiul este gătit și sucurile curg limpede.