Pui parmezan cu salată de rucola și vinetă de roșii

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul parmezan cu salată de rucola și vinaigretă de roșii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.39 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 547 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână cățel de usturoi, roșii, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 27 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Încercați Salată de rucola cu vinetă parmezană, Salată de rucola și parmezan ras cu vinetă de lămâie, și Salată de parmezan de rucola cu vinetă simplă de lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți pâinea într-un robot de bucătărie sau blender și pulsați până se formează firimituri fine (aproximativ 1 1/2 căni). Se amestecă brânza, 1/2 linguriță sare kosher și 1/2 linguriță piper negru.
Transferați amestecul într-un castron puțin adânc.
Bateți ouăle cu 1 lingură de apă într-un al doilea castron puțin adânc.
Combinați roșiile, usturoiul, sucul de lămâie și 1/4 cană de ulei de măsline în robotul de bucătărie sau blender; pulsează până se toacă mărunt. Condimentează vinaigreta după gust cu sare kosher și piper negru. Pune deoparte.
Feliați sânii de pui în jumătate transversal; Lira la 1/4-inch grosime. Scufundați puiul în ou, lăsând excesul să se scurgă și dragați în amestecul de pesmet.
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu; adăugați 4 jumătăți de piept de pui și gătiți 3 până la 4 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc și fierte. Repetați cu restul de 2 linguri de ulei și puiul rămas.
Aruncați rucola și castraveții cu vinetă rezervată într-un castron mare.