Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 553 calorii, 11g de proteine, și 41G de grăsime. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, sare kosher, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 42 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ușor parmezan pui degetele și parmezan pui Wraps, Chasseur de pui (pui în stil vânător) cu mămăligă cremoasă cu Gruyere și parmezan, și Pui Parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Puneți pieptul de pui până când au o grosime de 1/4 inci. Puteți folosi fie un ciocan de carne, fie un știft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni De Pesmet Panko
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
3
Combinați făina, sarea și piperul pe o farfurie. Pe o a doua farfurie, bateți ouăle cu 1 lingură de apă. Pe o a treia farfurie, combinați firimiturile de pâine și 1/2 cană parmezan ras. Înveliți pieptul de pui pe ambele părți cu amestecul de făină, apoi înmuiați ambele părți în amestecul de ouă și dragați ambele părți în amestecul de pâine-firimituri, apăsând ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Bomboane Salvatoare
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Borcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De Pint
4
Încălziți 1 lingură de unt și 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare și gătiți 2 sau 3 piept de pui la foc mediu-mic timp de 2 până la 3 minute pe fiecare parte, până când sunt fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Fripturi De Carne Din New York
Căpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Adăugați mai mult unt și ulei și gătiți restul sânilor de pui. Aruncați salata verde cu vinetă de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Verzii
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
Căpșuni La Picior
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
6
Puneți o movilă de salată pe fiecare piept de pui fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
7
Se servește cu parmezan ras suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
8
Într-un castron mic, amestecați împreună sucul de lămâie, uleiul de măsline, sarea și piperul.