Pui Parmezan

Parmezanul de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 711 calorii, 55g de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $3.13 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 16 minute. Un amestec de piept de pui jupuit și dezosat, albușuri de ou, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma albușurile de ou, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Banane ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, ceea ce este destul de bun. Încercați Degete ușoare de pui parmezan și împachetări de pui Parmezan, Chicken Chasseur (pui în stil vânător) cu mămăligă cremoasă cu Gruyere și parmezan, și Pui Parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați pesmetul, făina și ardeiul roșu măcinat într-un castron mic și dați deoparte.
Așezați puiul între două foi de folie de plastic rezistentă și aplatizați la o grosime de 1/4 inch, folosind un ciocan de carne sau un sucitor.
Înmuiați 1 piept de pui în albușuri și acoperiți cu amestec de pesmet. Se înmoaie din nou în amestecul de ouă și se acoperă din nou în amestecul de pesmet.
Repetați procedura cu pieptul de pui rămas.
Gatiti puiul in ulei incins la foc mediu 2-3 minute pe fiecare parte sau pana cand este gata.
Așezați pieptul de pui într-un singur strat într-un vas de copt pătrat de 8 inci ușor uns. Se acoperă uniform cu sos de roșii și brânzeturi.
Coaceți la 350 timp de 20 de minute sau până când brânzeturile se topesc.