Pui pane cu șuncă și brânză
Rețeta pui pane cu șuncă 'n' brânză se poate face în aproximativ 45 de minute. O porție conține 679 calorii, 54g de proteine, și 35g de grăsime. Pentru 3,27 USD pe porție, primești un fel principal care servește 2. Dacă aveți la îndemână unt, bulion de pui, pudră de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Cotlet de pui pane cu șuncă, brânză triplă cremă și rucola pentru Bebeluși, Pui Spinoccoli-piept de pui umplut cu spanac, Broccoli și brânză, și Pui Spinoccoli-piept de pui umplut cu spanac, Broccoli și brânză sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Aplatizați puiul la 1/4 in. grosime.
Așezați două felii de prosciutto și o felie de brânză în centrul fiecărei jumătăți de piept de pui; pliați puiul peste brânză și fixați-l cu scobitori.
Așezați făina și oul în boluri separate de mică adâncime. Într-un alt castron puțin adânc, combinați pesmetul, parmezanul, pudra de usturoi și tarhonul. Se acoperă puiul cu făină, apoi se înmoaie în ou și se acoperă cu amestec de firimituri.
Se lasă să stea 5 minute.
Într-o tigaie mare, pui brun în unt pe toate părțile.
Transferați la un 1-qt. vas de copt.
Coaceți, neacoperit, la 350 de euro timp de 25-30 de minute sau până când sucurile se limpezesc. Între timp, adăugați bulion și sherry sau bulion suplimentar în tigaie; se amestecă pentru a slăbi bucățile rumenite.
Combinați amidonul de porumb și apa până se omogenizează; se amestecă treptat în amestec de bulion. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa.