Rețeta pui pane cu șuncă 'n' brânză se poate face în aproximativ 45 de minute. O porție conține 679 calorii, 54g de proteine, și 35g de grăsime. Pentru 3,27 USD pe porție, primești un fel principal care servește 2. Dacă aveți la îndemână unt, bulion de pui, pudră de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Cotlet de pui pane cu șuncă, brânză triplă cremă și rucola pentru Bebeluși, Pui Spinoccoli-piept de pui umplut cu spanac, Broccoli și brânză, și Pui Spinoccoli-piept de pui umplut cu spanac, Broccoli și brânză sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Aplatizați puiul la 1/4 in. grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2
Așezați două felii de prosciutto și o felie de brânză în centrul fiecărei jumătăți de piept de pui; pliați puiul peste brânză și fixați-l cu scobitori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® Capicola
Prosciutto
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
3
Așezați făina și oul în boluri separate de mică adâncime. Într-un alt castron puțin adânc, combinați pesmetul, parmezanul, pudra de usturoi și tarhonul. Se acoperă puiul cu făină, apoi se înmoaie în ou și se acoperă cu amestec de firimituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Felii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Crackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Se lasă să stea 5 minute.
5
Într-o tigaie mare, pui brun în unt pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Transferați la un 1-qt. vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
7
Coaceți, neacoperit, la 350 de euro timp de 25-30 de minute sau până când sucurile se limpezesc. Între timp, adăugați bulion și sherry sau bulion suplimentar în tigaie; se amestecă pentru a slăbi bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, Opțional
8
Combinați amidonul de porumb și apa până se omogenizează; se amestecă treptat în amestec de bulion. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne