Pui Oscar
Puiul Oscar este un pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 224 calorii, 8g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sulițe de sparanghel, crab, pesmet și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o nu atât de extraordinar scor spoonacular de 34%. Rețete similare sunt Pui Oscar, Pui Suprem "Oscar", și Steak Oscar (Pentru 2).
Instrucțiuni
Fixați capetele dure din sparanghel și aruncați-le. Clătiți sparanghelul și, dacă doriți, curățați tulpinile cu un cojitor de legume.
Clătiți puiul, uscați-l și așezați bucăți la distanță de 4 până la 5 inci pe o foaie de folie de plastic. Acoperiți cu mai multă folie de plastic. Puneți puiul cu un ciocan plat până când are o grosime de 3/8 până la 1/2 inch.
Puneți firimiturile de pâine într-o tigaie superficială. Întoarceți puiul în firimituri pentru a acoperi uniform, bătând pentru a le face să se lipească.
Setați o tigaie antiaderentă rezistentă la cuptor de 11 până la 12 inci la foc mare. Când este fierbinte, adăugați unt și rotiți până se topește.
Adăugați puiul și gătiți până se rumenesc pe fund, scuturând tigaia pentru a evita arderea untului, aproximativ 2 minute. Întoarceți bucățile și gătiți încă 1 minut.
Puneți tigaia într-un cuptor de 350 și coaceți până când puiul nu mai este roz în centru (tăiat pentru a testa), 7 până la 9 minute.
Între timp, într-o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mare, aduceți aproximativ 1 inch apă la fierbere. Cu aproximativ 3 minute înainte ca puiul să fie gata, adăugați sparanghel în apă clocotită și gătiți doar până se înmoaie când este străpuns; scurgere.
Transferați rapid fiecare jumătate de piept de pui pe o farfurie caldă. Se acoperă cu cantități egale de crab și sparanghel și se toarnă sos olandez peste fiecare porție.