Pui mărunțit picant Tinga
Tinga picant de pui mărunțit durează aproximativ 40 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 121 de calorii, 15 g de proteine și 2 g de grăsimi. Această rețetă servește 4 și costă 98 de cenți per porție. Această rețetă de la Allrecipes are 6 fani. Funcționează bine ca garnitură. Dacă aveți la îndemână oțet de mere, ceapă, sare și piper măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 56%. Acest scor este bun. Încercați Tostadas de pui mărunțit picant (Tinga), Tostadas de porc mărunțit mexican picant (Tinga) și Tostadas de porc mărunțit picant mexican (Tinga) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o cratiță cu apă ușor sărată la fiert. Reduceți căldura la mediu-scăzut. Gatiti puiul in apa clocotita pana cand nu mai devine roz in centru si sucurile curg limpede, aproximativ 20 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să indice cel puțin 165 de grade F (74 de grade C).
Transferați puiul pe o masă de tăiat și rupeți-l în bucăți folosind 2 furculițe.
Amestecă roșiile înăbușite, salsa chipotle și oțetul de cidru de mere într-un blender până la omogenizare.
Combinați puiul mărunțit, sosul amestecat și ceapa într-o cratiță la foc mediu-mic. Gatiti la foc mic pana ce ceapa devine translucida, aproximativ 10 minute. Se condimentează cu sare și piper.