Pui mozzarella crocant cu spanac de usturoi
Dacă 28 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., puiul mozzarella crocant cu spanac de usturoi ar putea fi un remarcabil fără gluten și primar rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 30 de porții cu 34 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de frunze de spanac pentru copii, pkt. shake ' n bake amestec de acoperire extra condimentat, piept de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Pui mozzarella crocant cu spanac de usturoi, Supă de fasole albă și usturoi cu spanac și Prosciutto crocant și pâine prăjită cu rozmarin-usturoi, și Parmezan crocant de pui cu roșii și Mozzarella pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.
Așezați puiul între 2 foi de folie de plastic; Lira la 1/4-inch grosime.
Se acoperă puiul cu amestec de acoperire conform instrucțiunilor de pe ambalaj; așezați pe foaia de copt acoperită cu folie.
Coaceți 10 min. Aruncați sacul agitator și orice amestec de acoperire rămas.
Pui de Top cu brânză; coaceți 4 până la 5 min. sau până când puiul este gata (165F) și brânza este topită.
Între timp, încălziți uleiul în cuptorul olandez sau în tigaia mare adâncă la foc mediu.
Adăugați usturoiul; gatiti si amestecati 1 min.
Adăugați jumătate de spanac; gatiti 1 min. sau doar până când spanacul începe să se ofilească, întorcându-se constant cu clești.
Adăugați spanacul rămas; gatiti 1 min. sau doar până se ofilesc, întorcându-se ocazional.