Puiul mediteranean în sos cremos de plante ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,73 USD pe porție. O porție conține 597 calorii, 25g de proteine, și 34G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Dacă aveți la îndemână inimi de anghinare, capere, șalote și alte câteva ingrediente, puteți face acest lucru. Pentru a utiliza până crema de biciuire grele ai putea urma acest curs principal cu Shortcake de căpșuni de casă cu frișcă Grand Marnier ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pui și ciuperci într-un sos cremos de plante, Pui La Cuptor Cu Ierburi Mediteraneene, și Salată De Pui Mediteraneană Cu Ierburi De Lămâie La Grătar.
Instrucțiuni
1
Presărați puiul cu boia de ardei, sare și cayenne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2
Așezați făina într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
3
Adăugați pui, câteva bucăți la un moment dat și agitați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Zahăr Roșu Grosier
4
Într-o tigaie mare, gătiți puiul în ulei la foc mediu până nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați șalotele și usturoiul; gatiti 2 minute mai mult. Se amestecă vinul, anghinarea, roșiile și caperele; se aduce la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe, neacoperit, timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Frișcă Suplimentară Groasă
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Combinați amidonul de porumb și smântâna până se omogenizează; amestecați în tigaie. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; gătiți și amestecați timp de 1-2 minute sau până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați măslinele, 1/4 cană de brânză, busuioc și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Aluat De Pâine De Porumb
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
8
Serviți cu linguine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
9
Se presară cu brânză rămasă și busuioc tocat suplimentar.